Zuzana Drnek spáchala sebevraždu. Hvězda z Prostřeno! se oběsila ve vlastním fitku

Zuzana Drnek

Trenérka neustála tlak a spáchala sebevraždu

Dvakrát účinkovala v pořadu Prostřeno!, také se živila jako kondiční trenérka. Zuzana Drnek (†35) spáchala sebevraždu, když se oběsila ve svém vlastním fitness studiu. Mnozí spekulují, že si vzala život kvůli tomu, že prohrála spor s manželem o svěření dvou dcer do péče.

Zuzanu Drnek, kterou diváci televize Prima mohou znát z pořadu Prostřeno!, nalezl její zaměstnanec oběšenou v jejím vlastním fitku. I když na televizních obrazovkách působila usměvavě, v soukromém životě ji provázely problémy.

Otce svých dcer vinila z toho, že si zlost z rozchodu vybíjí právě na dvou dcerách. „Děti patří k mámě, a ne k tátovi, který je rozhazuje po babičkách,“ napsala v říjnu na svůj facebookový účet. Rozvádět se začali po narození druhé dcery. Spor o svěření dcer do péče nakonec Drnek prohrála, což mohlo vést k následné sebevraždě.

„Kriminalisté prověřují okolnosti tragického úmrtí, ke kterému došlo v jednom z objektů v Českomoravské ulici. Podle prvotních informací zjištěných na místě události nestojí za smrtí cizí zavinění. S ohledem na rodinné příslušníky se nebudeme k celé věci dále vyjadřovat,“ řekl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Podnikatelka a trenérka se v pořadu Prostřeno! objevila hned dvakrát, nejdříve v řadovém dílu a následně v epizodě šampionů, kteří už jednou vyhráli.

Tagy: