Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Jak probíhala noční razie na ilegální party?

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Už několikátý den se Česko nachází ve stavu nejvyššího rizikového stupně PES a každý se s tím vyrovnává po svém. Zatímco doktoři a sestry podléhají vyčerpání, v Melantrichově ulici se rozhodla skupina lidí uspořádat večírek. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

V nočních hodinách měla pražská policie napilno. V Melantrichově ulici musela zasáhnout na party. V době nejpřísnějších koronavirových opatření si totiž skupina 63 lidí neváhala vyhodit z kopýtka. Na místě bylo několik cizinců a u některých účastníků našla policie drogy. Jak zásah probíhal? Co policie v takovém případě dělá? A jaký hrozí pořadatelům za současného stavu postih? To vše a mnohem více v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Expedice Overland XVIII od 20:15

Účastníci italské expedice Overland vyrážejí na novou výpravu nesoucí název Cesty islámu. Vydejte se spolu s nimi po stopách událostí, které utvářely země jako Afghánistán, Uzbekistán nebo Turecko.

KB Interview od 21:20

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: