Vémola zmizel nečekaně z arény. V baráku jsem měl zloděje, Lela je zamkla v šatně, řekl

V sobotu se v Ostravar Aréně konal turnaj Oktagon 32. Mezi diváky nechyběl ani jeden z nejznámějších českých zápasníků Karlos Vémola. Z ničehonic ale arénu opustil. Důvodem mělo být to, že mu jeho partnerka Lela Ceterová psala, že jsou u nich doma zloději. Ceterová je prý zamkla v místnosti, do které se vloupali. V domě měli strávit čtyři minuty.

Během turnaje Oktagon 32 byl Vémola obklopen fanoušky, najednou však zmizel. „Psala mi Lela, že je někdo v baráku,“ sdělil zápasník v rozhovoru pro isport.blesk.cz. Nejprve si myslel, že jeho partnerka jen něco zaslechla. „Nicméně jsem to nepodceňoval a řekl jí, ať zavolá sousedovi,“ řekl Vémola.

Než ale soused dorazil, chvíli to trvalo. Ceterová tedy šla tam, odkud podivné zvuky slyšela. „Zjistila, že jí někdo leze oknem do šatníku. Byla s dětmi v ložnici a zachovala se velmi statečně, vzala klíč a šatník, což je vlastně jedna místnost, zavřela. Ti frajeři se začali dobývat ze šatny do chodby i přesto, že ji slyšeli a věděli, že zamkla,“ líčil nepříjemnou událost zápasník MMA.

Rolexky zloději nevzali

V místnosti prý zloději strávili čtyři minuty. „Nevím, co tam dělali. Je tam hodně věcí, necháváme tam cennosti. Ležely tam hodinky Rolex, které tam nechali. Nevím, po čem šli, vzali jen jednu krabičku se zlatem,“ vyprávěl Vémola v rozhovoru s tím, že má v místnosti čidla, a tak dobře věděl, jak dlouho tam zloději byli.

Než dorazil soused, který je myslivec a údajně něco jako „Vémolova ochranka“, zloději zmizeli. Podle zápasníka šlo o někoho, kdo ho dlouhodobě sledoval. „Přišli jediným možným přístupem, kde zrovna nejsou kamery. Nevím, jak si to dokázali takhle vytipovat a že se neštítili sem vlézt,“ řekl zápasník s tím, že nešlo o žádné blbce. „Byli to snad nějací akrobati. Skákat přes plot a lézt do okna v prvním patře. Mohli jít přitom spodem. Ale asi měli nasledováno, že tam nejsou kamery,“ uvedl Vémola.

Dům budou střežit lasery

Zápasník už plánuje zabezpečení domu výrazně vylepšit. „Budeme napojeni na security firmu, Lela tu bude mít i panické tlačítko, budou tu lasery kolem domu,“ plánoval Vémola v rozhovoru a přiznal, že přestože má doma krokodýla a lva, ochranu zřejmě podcenil.

Zlodějům ve vniknutí do domu nezabránil ani pes Beast. „To je další věc, na kamerách je vidět, jak štěkal, ale byl vepředu, kudy se chodí ke dveřím, jenže oni šli ze zahrady, kam on přes branku nemohl,“ vysvětloval Vémola.

Podle Vémoly šlo o strašný zážitek právě kvůli tomu, že měl doma rodinu. „Když přijedete domů a je vykradený barák, tak je to prostě nepříjemný, ale je to život, stává se to. Ale když byly doma děti a Lela, tak je to hrůzostrašný. Nedokážu ani domyslet, jak se musela cítit,“ řekl zápasník. „Můj nejhorší zážitek v životě, sama se dvěma dětmi, doteď se klepu,“ sdílela Ceterová na Instagramu.

Tagy: