Bude to drama. Burešová prozradila, jak skončí Slunečná. Rozpovídala se i o Forejtovi

Hvězda oblíbeného seriálu Slunečná Eva Burešová naznačila divákům, co je v budoucích dílech ještě čeká. Jak to s Týnou a Jankem dopadne? „Je to pohádka. Všichni čekají na šťastný konec a do života taky trochu pozitivity potřebují. Bude tam ale i drama,“ prozradila.

Seriál Slunečná pozvolna směřuje ke svému závěru. Burešová však nesmutní. „Jedna látka se nemůže ždímat pořád dokola. Lidi to takhle baví, ale co by se tam mělo dít dál? Všichni čekají jen na to, až budou Janek s Týnou spolu, až se vezmou a budou mít hromadu dětí,“ míní 27letá herečka a zpěvačka. Je proto ráda, že Slunečná skončí: „Lidi konečně dostanou šťastný konec, na který museli čekat. A to právě potřebují, trochu pozitivity do života.“

Burešová v seriálu ztvárňuje roli Týny Popelkové, která se zasnoubila s přítelem Jankem Linhartem. To diváci podle ní prožívali nejvíce, píše web Deník.cz. „Úplně se zbláznili, ale bylo to moc hezké. Bohužel na stránce, která zveřejňuje díly dopředu, napsali, že se Janek s Týnou rozejdou a že to bude zase špatné,“ přiblížila s tím, že tato informace mnohým zkazila zážitek ze sledování.

„Jenže ono to tak úplně není. Všechno dobře dopadne. Je to pohádka, telenovela. Bude tam i drama, budou vlát vlasy i náušnice,“ prozradila. Lásku však nenašla jenom její seriálová postava, ale i ona samotná. Matka čtyřletého Nathaniela tvoří pár se známým šéfkuchařem Přemkem Forejtem.

Ukázali jsme, že to jde

„Máme se moc rádi a já opravdu děkuji Bohu za to, že mi takový úžasný člověk vstoupil do života. Je to neuvěřitelné,“ prohlásila. Společně udržují vztah především na dálku, neboť jsou podle jejích slov oba velmi vytížení. I proto část veřejnosti nevěří, že spolu hvězdy vydrží. „Jako by nás znali. Jasně jsme jim ukázali, že to jde. Navíc to není taková dálka. Moji rodiče měli také vztah na dálku. Mamka žila tady a táta ve Španělsku. A to nebyl internet,“ přirovnala.

Oba se věnují svým fanouškům, kterých mají na sociálních sítích několik stovek tisíc. Vzájemně se proto chápou a podporují. „Máme jen jiný typ fanoušků. On stejně staré a starší. Já spíše mladší ročníky, které sledují seriály a televizní show. Máme to různě promíchané,“ popsala. Pokud jsou spolu na veřejnosti, lidé je prý zastavují. „Musím ale říci, že se zajímají spíše o Přemka než o mě, nebo půl na půl. Málokdy se stane, že by chtěli fotky s námi oběma,“ přiznala.

Mnohé by napadlo, že coby šéfkuchař bude Forejt doma vyvařovat. „Obecně ale moc nevaříme. Přéma toho má dost v práci, takže si většinou uděláme jen nějakou rychlovku. Nejvíce asi vaří babička, která vaří pro Nathánka. Případně si jídlo objednáváme,“ dodala.

I se čtyřletým synem se Burešová plně věnuje své práci, kterou miluje. „Nedávno jsem musela odmítnout dvě hlavní role do muzikálu. Časově bych to nezvládala. Mé muzikálové srdce krvácelo, ale nešlo to jinak,“ podotkla. Fanoušci mohou zpěvačku a herečku potkávat v divadlech, na televizních obrazovkách i na koncertech.

Tagy: