Lucie Bílá jako strážný anděl. Během dramatického natáčení klipu zachránila Nesvačilovou

Lucie Bílá, Denisa Nesvačilová a Pavel Callta

Klip Lucie Bílé

Zpěvák Pavel Callta má duet s Lucií Bílou. Nová skladba nese název Život je jen tvůj a v neděli vychází očekávaný videoklip, ve kterém si zahrála třeba i herečka Denisa Nesvačilová. Co o písni a nahrávání její hlavní aktéři prozradili?

Callta si dokáže díky svému hudebnímu talentu získat pro duet mnohé slavné tváře. Zazpíval si například s Leošem Marešem, Martou Jandovou nebo Evou Burešovou. Tentokrát „ulovil“ samotnou Lucii Bílou. „Lucka mi křtila moje první album v roce 2015 a vždy jsem si přál mít s ní duet. Už jsem ji oslovil v roce 2018, ale nějak se to nesešlo,“ prozradil muzikant.

Bílá redakci CNN Prima NEWS řekla, že tenkrát neměla čas. „Byla jsem trochu za budovatelku, ale letos se mi začalo stýskat, tak jsem zavolala Pavlovi a řekla, že možná přišel ten okamžik, kdy by to šlo,“ uvedla s tím, že Callta jí pak poslal „tak nádhernou písničku, že na sólovku zapomněla“, a duet tedy nazpívali.

Sundáme jí brýle

Příběh vypráví o smutné slečně, která hledá smysl života, nežije tak, jak by si přestavovala, ale nakonec něco změní, smysl života objeví a začne být šťastná. „Je na úžasném rande, je na jevišti, je za zpěvačku a prožívá něco nádherného. Ale vůbec neví, že se to neděje. Celou dobu má totiž virtuální brýle. Život nežije, ale sní ho. A my jí jednou ty brýle sundáme,“ upřesnila Bílá.

Točilo se ve zpěvaččiných rodných Otvovicích, které poprvé navštívila hrdinka příběhu, herečka Denisa Nesvačilová. Strážným andělem jí byla Lucie Bílá i v reálu. Chvilka nepozornosti totiž mohla skončit všelijak. „Když jsem chodila s těmi brýlemi, tak jsem vešla do silnice. Jelo auto a ona mě chytila za ruku. Reálně mě zachránila, což bylo hezké,“ poznamenala Nesvačilová.

Klip vychází dva dny po Calltových 33. narozeninách, které oslavil v sobotu. A nadělil si k nim rovnou i novou desku.

Tagy: