Vémolova Lela skončila v nemocnici, musela na operaci. Bijec jí poslal dojemné video

Vztah bývalé slovenské playmate Lely Ceterové a MMA zápasníka Karlose Vémoly se po bouřlivé kauze vrátil do starých kolejí. Snoubenku bijce však trápí zdravotní komplikace a skončila v nemocnici. Ceterová musela na operaci, fanoušky přesto uklidňovala, že se nic neděje.

O svých zdravotních problémech Ceterová informovala na sociálních sítích. Ve svém story na Instagramu děkovala z nemocnice fanouškům za starost a zároveň je uklidňovala. „Děkuji za zprávičky, nic tak hrozného se neděje. Jen jsem musela podstoupit už moji druhou operaci po porodu,“ napsala bývalá playmate.

Zatímco Ceterová v nemocnici podstupovala zákrok, o děti se staral MMA zápasník. „Neboj, vše zvládáme,“ vzkázal své snoubence a připojil video, na němž obě děti krmí. Jejich dcera Lili v dětské židli jedla, zatímco syn Rocky sál z lahvičky v dětské postýlce.

Křivdy byly zapomenuty

Už ve čtvrtek odpoledne pak Ceterová sdílela fotografie plné rodinné pohody, kdy konejšila syna nebo informovala o nejrůznějších soutěžích. Na jejím profilu se mimo jiné začaly šířit zamilované texty a společné fotografie s Vémolou. Těžko uvěřit, že ještě nedávno Slovenka vyhrožovala tím, že se k zápasníkovi už nikdy nevrátí.

Za celou kauzou mělo stát domnělé podvádění Ceterové, na které měl Vémola přijít. Po zveřejnění této informace na sociálních sítích MMA zápasník sdělil, že údajnému milenci nafackoval. Ceterová však dodala, že napadení prožila sama, navíc měla mít v náručí dvouměsíčního syna. Ačkoliv vyhrožovala trestním oznámením a prohlašovala, že neví, zda bude moci svému snoubenci odpustit, nyní opět tvoří šťastnou rodinu.

„Jsem ta nejšťastnější žena na světě, že mi můj muž splnil všechny životní přání a mám díky němu dvě krásné děti: Lili a Rockyho. Můj muž se snaží mi plnit mé sny každý den a v životě jsem takového muže, který pro mě udělá vše, ještě nepotkala,“ připsala Ceterová k rodinné fotce s tím, že Vémolu miluje. Stejné odpovědi se jí v komentářích dostalo od jejího snoubence.

Tagy: