Mohl by být naším prezidentem, říká Češka o svém o 40 let mladším pákistánském muži

Češka v Pákistánu

Co plánuje Česka s mladým Pákistáncem?

Pětašedesátiletá Češka je hvězdou pákistánských médií. Do země přicestovala na svatbu s o více než 40 let mladším Abdulláhem, kterého až do svého příjezdu nikdy neviděla osobně. Nepřehlédnutelný pár se totiž seznámil na sociální síti.

Právě výrazný věkový rozdíl stojí za neutuchajícím zájmem místních o netradiční česko-pákistánský pár. Ten si z toho ale očividně nedělá velkou hlavu a o své lásce se na veřejnosti mluvit neostýchá.

Co se pětašedesátileté bývalé učitelce angličtiny na partnerovi nejvíce líbí? „Všechno. Je okouzlující a má dobré srdce. Někdy je ale otravný,“ sdělila žena, která kvůli své lásce konvertovala k islámu, pro pákistánskému reportérovi.

„Někdy?“ nedal se odbýt novinář, načež Češka reagovala, že „každý den“.

Pákistánský malíř pokojů v české politice?

Přestože je Abdulláh evidentně „otravný“ docela často, česká žena by si ho podle svých slov ráda odvezla domů. „Jsem tu dva měsíce. Chybí mi moje rodina. Ale odcestuji odsud jen se svým manželem,“ vysvětlila.

Podle ní by se perspektivní malíř pokojů mohl uplatnit například v české politice. „Mohl by se stát prezidentem. Ten náš už je trochu starý,“ dodala.

Jak uvedl web The India Print, mladý Pákistánec nyní netouží kromě odcestování do ČR po ničem jiném, než aby se z něj stal otec.

Tagy: