Nedostal cigaretu, tak zaútočil pěstmi a kopanci. Policisté agresora zatím nedopadli

Muži se v pražských Řepích poprali kvůli cigaretě.

Bitka kvůli cigaretě

Údery pěstmi do hlavy a kopanci skončil incident mezi dvěma muži v pražských Řepích. To vše jenom kvůli jediné cigaretě. Útočník ji chtěl po neznámém muži. Když mu ji poškozený odmítl dát, začal ho agresor fyzicky napadat. A policisté teď útočníka hledají. Možná jim při pátrání pomůžete zrovna vy.

Poškozený muž právě přicházel po schodech do paneláku v pražských Řepích. Když se chystal odemknout dveře, promluvil na něj neznámý muž s tím, že chce cigaretu. Není jasné, jestli byl poškozený kuřák a zda měl vůbec nějakou cigaretu u sebe, nebo mu jí zkrátka jenom odmítl dát.

„Odmítnutí muže útočníka rozčílilo natolik, že poškozeného několikrát udeřil pěstí do hlavy, a to tak silně, až spadl na schody. Kde ho agresor ještě před útěkem opakovaně zasáhl kopy do těla,“ popsal situaci policejní mluvčí Jan Rybanský.

Útočník netušil, že vchodové dveře celou dobu snímá kamera v domě. Je tedy dobře vidět na kamerovém záznamu. Policie nyní žádá o pomoc veřejnost. Pokud muže na záběrech poznáváte kontaktujte linku 158.

Případ policisté řeší jako výtržnictví. Napadení mezi dvěma muži mají na stole také berounští vyšetřovatelé. O bitce, která se strhla na vlakovém nádraží jsme Vám už říkali. Jeden z mužů útočil tyčí, která připomíná teleskopický obušek. Druhý zase nešetřil kopanci. V tomto případě policisté pátrají po samotných aktérech i po svědcích incidentu. Pokud můžete pomoct, volejte 158 nebo napište do naší redakce.

Tagy: