Sledujte ZÁZNAM Partie: Blížící se volby. Jak se daří kandidujícím stranám zaujmout voliče?

volební urna

PARTIE Terezie Tománkové 26.9.2021

ČR i Evropu trápí inflace. Zdražuje se zboží i energie a nárůst cen zdaleka není u konce. Jak se na to připravit? Kdy se inflace zastaví? O tom budou diskutovat ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) a místopředseda strany ODS Zbyněk Stanjura v Partii Terezie Tománkové. Pořad můžete sledovat v neděli 26. září od 11:00 na CNN Prima NEWS i zde v článku.

Se zdražováním se pere Česká republika i celá eurozóna, kde se míra inflace dostala na nejvyšší hodnotu za téměř deset let. Ta největší čísla nás ale podle ekonomů mají teprve čekat – citelně zdraží nejen spotřební zboží, ale také energie. Podle mnohých predikcí si tak lidé připlatí třeba za vánoční dárky.

Jak zmírnit dopady inflace? Dokdy budou muset Češi přečkat zdražování? A jakou roli v tom všem sehraje rekordní státní schodek, který má mizivou šanci na schválení v Poslanecké sněmovně? To bude prvním tématem nedělní Partie. Diskuze se zúčastní ministryně financí Alena Schillerová a místopředseda občanských demokratů Zbyněk Stanjura.

Druhá část Partie se zaměří na blížící se volby do dolní komory. Jak se daří kandidujícím stranám a hnutím zaujmout voliče a v čem všem chybují? To rozeberou ve velké předvolební debatě analytička Týdeníku Echo Lenka Zlámalová, šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl a komentátor webu Info.cz Petr Holec.

Nedělní Partie Terezie Tománkové startuje v 11:00. Diskuzi můžete sledovat jak na CNN Prima NEWS, tak i zde v článku.

Tagy: