Sledujte ZÁZNAM Partie k povinnému očkování: Diskutují Dostál, Grolich, Špičák i Síla

Ondřej Dostál

PARTIE Terezie Tománkové 5.12.2021

Je nová varianta koronaviru omikron hrozba, nebo spása? Diskutovat o tom budou náměstkyně ministra zdravotnictví Martina Koziar Vašáková, epidemiolog Roman Prymula, předseda Asociace hejtmanů Martin Kuba a biochemik Zdeněk Hostomský. Sledujte pořad Partie Terezie Tománkové v neděli 5. prosince od 11 hodin na stanici CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku.

Pandemie koronaviru se v Česku stále zhoršuje. Testy denně odhalují tisíce nových případů a plní se i lůžka v nemocnicích. Vláda zpřísňuje opatření, ale zatím se brání celoplošnému lockdownu. V Česku byl navíc odhalen první případ varianty viru omikron. Nakazila se jí žena z Liberce, která přicestovala z Namibie.

Jak nová varianta viru zamíchá kartami? V první části Partie o tom budou diskutovat náměstkyně ministra zdravotnictví Martina Koziar Vašáková, epidemiolog Roman Prymula, předseda Asociace hejtmanů Martin Kuba (ODS) a biochemik Zdeněk Hostomský.

Ve druhé části pořadu pak budou mluvit poslanci Julius Špičák z hnutí ANO a Jan Síla z SPD, hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich z KDU-ČSL a expert na zdravotnické právo Ondřej Dostál (Piráti) o povinném očkování.

To chce prosadit vláda v demisi premiéra Andreje Babiše (ANO) pro zdravotníky, pracovníky v sociálních službách, hasiče, policisty, vojáky, celníky nebo vězeňskou službu a rovněž pro lidi nad 60 let. Platit by mělo od 1. března 2022.

Pořad Partie Terezie Tománkové sledujte v neděli 5. prosince na televizi CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku. Začne v 11 hodin.

Tagy:
Roman Prymula Ondřej Dostál Martin Kuba Partie Terezie Tománkové Julius Špičák koronavirus Jan Grolich Zdeněk Hostomský Martina Koziar Vašáková Jan Síla