Sledujte Partii se Skopečkem a Fialou z SPD: Jak nejlépe pomoci občanům?

Jan Skopeček a Radim Fiala v Partii

PARTIE Terezie Tománkové 5.6.2022

Drahota a válka – do chudoby upadá stále více lidí. Jak bude vláda pomáhat? A na koho se zaměří? V Partii Terezie Tománkové diskutovali místopředseda Sněmovny za ODS Jan Skopeček a předseda poslanců hnutí SPD Radim Fiala. Ve druhé části velká politická debata: ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová z TOP 09, místopředsedkyně sněmovny za ANO Jana Mračková Vildumetzová a poslanci Ondřej Lochman za STAN a Jiří Kobza za SPD. Nedělní Partie startuje v 11 hodin.

Ještě před začátkem války na Ukrajině se Česká republika začala potýkat s krizí, konkrétně energetickou. Nyní vláda navíc řeší příliv ukrajinských běženců a rekordně rostoucí ceny téměř veškerého zboží i služeb. Ačkoliv přistoupila k několika opatřením, jako ke příspěvku pěti tisíc korun pro rodiny či snížení spotřební daně na pohonné hmoty, řada lidí míří do chudoby.

Jak hodlá vláda občanům pomoci?

Nedělní Partie Terezie Tománkové začíná už v 11 hodin, sledovat ji můžete na Primě, CNN Prima NEWS nebo na webu cnn.iprima.cz.

1. hodina:

  • místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček (ODS)
  • předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala

2. hodina:

  • ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09)
  • místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Jana Mračková Vildumetzová (ANO)
  • poslanec Ondřej Lochman (STAN)
  • poslanec Jiří Kobza (SPD)

Tagy:
ekonomika Jan Skopeček finance pořady CNN Prima NEWS Partie Terezie Tománkové Helena Langšádlová Jiří Kobza vláda Radim Fiala Svoboda a přímá demokracie drahota Ondřej Lochman Poslanecká sněmovna ČR Jana Vildumetzová