Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Hrozí skiareálu postih za smrt při bobování?

Sáňkování

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Česko má od rána informace o ženě, která narazila při jízdě na bobovacím talíři do technického zařízení tak silně, že zemřela. Jak je to ale možné, když mají být skiareály zavřené? A hrozí majiteli postih? Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

Česko obletěla zpráva o ženě, která se zabila po nárazu do odstaveného skútru se saněmi. I když svah nevypadá tak prudce, muselo se jí podařit nabrat velkou rychlost. Na místě nehody je naše reportérka Markéta Schenková a má na majitele Karla Ležatku několik otázek. Například tu, jestli by se neměl zamyslet nad bezpečnostními opatřeními, protože před pěti lety zde také došlo při bobování k úmrtí. Otevření skiareálu je navíc proti vládním opatřením. A provozovatel dokonce vybíral vstupné. Hrozí mu postih? O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: