Sledujte Hlavní zprávy: Jak můžete snížit spotřebu plynu u vás doma? Poradíme vám

Plynový sporák, ilustrační snímek

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za STAN) ve středu vyzval občany, aby šetřili s energiemi. Podle Evropské komise státy mají snížit spotřebu plynu o 15 procent. Jak můžete snížit spotřebu u vás doma? Poradíme vám v Hlavních zprávách.

Evropská komise ve středu představila svůj „bitevní plán“, jak čelit možnému nedostatku surovin, na kterých je Evropa závislá. Státy mají snížit spotřebu plynu o 15 procent. Bez ohledu na to, jestli projde, nebo ne, je jasné, že obyvatelé starého kontinentu se budou muset ještě více uskromnit. Poradíme vám jak na to.

Snaha Čechů po energetické soběstačnosti –⁠ hledají alternativy a solární systémy zažívají boom. Údajné obchodní spory jako důvod k únosu. Dva muži chtěli odvléct dceru podnikatele, ale utekla jim. Máme svědectví otce. Zpřísnění pravidel na koupališti ve Vsetíně. V týdnu tam mladík obtěžoval malou dívku

Nejen to jsou témata Hlavních zpráv, které startují na CNN Prima NEWS a na Primě v 18:55.

Další čtvrteční program CNN Prima NEWS:

Zprávy z regionů ve 20:20

Aktuální zprávy ze všech regionů České republiky. Události, zajímavé příběhy, témata vašeho kraje.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků ve 21:20

Letní speciál pořadu 360° nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? Dotkla se jejich životů ekonomická krize? A jak se připravují na volby?

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 22:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To dobré, co je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu musely čelit a jak se s tím vyrovnaly. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 23:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: