Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv s Dominikem Haškem: Jak hodnotí Hniličkův přešlap?

Bývalý hokejový brankář Dominik Hašek otevřeně kritizuje některé vrcholné české politiky, zejména pak premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Účast na ilegální oslavě v Teplicích stála místo i poslance za hnutí ANO Milana Hniličku. Co si o tom myslí hokejová legenda Dominik Hašek? Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

Účast na ilegální oslavě v Teplicích stála místo i poslance za hnutí ANO Milana Hniličku. V úterý se vzdal svého křesla v Poslanecké sněmovně. V čele Národní sportovní agentury ale zatím bývalý hokejista zůstává. Spolu s Milanem Hniličkou slavil úspěch třeba na olympiádě v Naganu, kterou Češi v roce 1998 senzačně vyhráli, Dominik Hašek. Hnilička kryl tehdy jako náhradní brankář Haškovi záda. Co si hokejová legenda myslí o účasti Milana Hniličky na narozeninách Petra Bendy v teplickém hotelu? O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další úterní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: