Sledujte Hlavní zprávy: Vláda hledá další lokality, kam přemístit uprchlíky

Nestačí ani kapacita laviček, mnozí běženci proto musí obědvat na zemi.

Stanové městečko pro romské uprchlíky se rychle zaplňuje. Situace na pražském Hlavním nádraží se ale zatím příliš nelepší. V noci na neděli tam spalo dokonce víc lidí, než když ještě žádné městečko v Troji nebylo. Pro uprchlíky se tak chystají další lokality, kam by se mohli přemístit. Nejen tomuto tématu se budou věnovat nedělní Hlavní zprávy, které můžete sledovat od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Situace na Hlavním nádraží v Praze je stále vážná, na neděli tam nocovalo víc než 400 uprchlíků. Podle dobrovolníků se problém stanovým městečkem v Troji příliš nevyřešil. Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) tak mluví o dalších variantách, jak nádraží ulehčit.

Jaké možnosti ještě vláda má? A jak to v současnosti vypadá ve stanovém městečku v pražské Troji? Nejen o tom budou nedělní Hlavní zprávy. Začínáme v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Showtime magazín ve 20:15

To nejlepší ze světa celebrit.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 21:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To, co dobré je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu museli čelit a jak se s tím vyrovnali. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně

Partie Terezie Tománkové ve 22:45

Tah dámou!

Tagy: