Stašová promluvila o stavu maminky Bohdalové: Je jako kočka. Snad to všechno dobře dopadne

Herečka Jiřina Bohdalová je po úterní otravě jídlem stále v nemocnici, její stav se ale pomalu zlepšuje. Navštěvuje ji také dcera a rovněž herečka Simona Stašová, která přiblížila, jak na tom je.

Herečka Jiřina Bohdalová je od úterní otravy jídlem hospitalizovaná v nemocnici Na Homolce. Většinu času s ní tráví její dcera Simona Stašová. „Věříme, že to všechno dobře dopadne. Držíme si palce. Máma říká, že je kočka a ze všeho se vylíže, tak v to všichni doufáme,“ sdělila Stašová televizi Nova.

K TÉMATU: Lékař Bohdalové promluvil o léčbě. Fanoušci herečku povzbuzují, připomněli její ikonickou roli

Ve čtvrtek Stašová odehrála divadelní představení v divadle Artefakt. Hned poté ale spěchala znovu do nemocnice. Blesk.cz informoval, že si z návštěvy odnesla velkou dřevěnou truhlu. Jak se ukázalo, byla plná potřeb na pletení.

Zdravotní stav Jiřiny Bohdalové se prý postupně lepší. „Měla bolesti břicha a stoupala jí teplota, proto ji přivolaní lékaři odvezli do nemocnice,“ řekl pro Aha! zdroj blízký rodině poté, co byla herečka hospitalizována. Lékaři se ale rozhodli nechat si ji ještě přes víkend pod dohledem. Z jednotky intenzivní péče už byla přesunuta na standardní oddělení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jménem Hanky konáme dobro, řekl Margita k předání daru nemocnici. Prozradil své přání

Tagy:
zdraví nemocnice Jiřina Bohdalová herečka Simona Stašová Nemocnice Na Homolce nemoci a zdravotní potíže