Tajná složka, kterou nenajde ani největší stalker, a dalších 22 porušených pravidel o mobilech

Zeptáme se jednoduše. Kde máte dneska všechno o svém životě? V mobilu. Ať se vám odpověď líbí, nebo nelíbí, je to prostě tak – fotky, důležité dokumenty, maily, bankovní aplikace, pracovní záležitosti nebo, co my víme, důležité konverzace. Protože nikdo z nás není anděl, tu a tam se najde obsah, který by nikdo jiný neměl vidět. Myslíme tím fakt nikdo, protože v opačném případě by z toho mohla být nehezká nepříjemnost. A i když zrovna o pikantérie nejde, některé věci mají být… no prostě soukromé. Ovšem, existuje vůbec v dnešním propojeném světě možnost, jak něco utajit či spíš uchránit? Existuje! Rozhodně v telefonech Samsung.

Právě ty totiž nabízejí šikovný nástroj jménem Zabezpečená složka. Rozumí se, že zabezpečená je, až když z ní takovou uděláte, jinak ji najdete snadno. Jděte do Nastavení, tam čeká v sekci Biometrika a zabezpečení na svou příležitost. Zvolte si jen variantu zamykání a máte hotovo. Nemusíte se před ní vůbec stydět, směle skousne téměř jakýkoliv obsah – soubory, fotografie, dokonce i celé aplikace! Do Messengeru nebo galerie se tak už bez hesla nikdo nedostane. A hlavně, takové ty „náhodně“ odhalené věci, když se někdo, samozřejmě z ušlechtilých důvodů, brouzdá vaším telefonem, jsou taky minulostí. A ještě jeden tip. Zabezpečenou složku můžete v telefonu dokonce důmyslně skrýt, takže ji jen tak nikdo na první pohled neobjeví (návod zde).

Že jedinou ochranou telefonu a zejména obsahu v něm je zamknutí obrazovky, je obecně panující představa, kterou jsme právě společně uvedli na pravou míru. Vychytávek, o kterých jste neměli ani tušení, existuje však mnohem víc. Mobilní telefony provázejí nepsaná pravidla a přesvědčení, která definují standardy jakéhosi univerzálního telefonu. Dnešní smartphony jsou však už mnohem dál. Řada Samsung Galaxy S22 je ze své podstaty navržená tak, aby právě tahle pravidla porušovala. Chcete se vést na její vlně? Neostýchejte se a tentokrát pravidla klidně porušte!

Že jsou telefony jen nudné placky, které nic nevydrží? Slyšeli jste i o tom, že telefony špatně fotí v noci nebo je zase až příliš dlouho nabíjíte? A co propojení s dalšími zařízeními? Také se k vám doneslo, že to zatím není příliš schůdné a smysluplné? Inu, tato pravidelně opakovaná dogmata už jistě znáte. Přitom není nic jednoduššího, než je vyvrátit. A pod to se nepodepíše nikdo menší než trojice smartphonů řady Galaxy S22. Kde, co a jak?

Pokud se chcete na vlastní oči přesvědčit, jaké nové standarty přinášejí telefony řady Galaxy S22, pobavit se, něco vyhrát a třeba i získat výhodnou nabídku na některé další produkty, sledujte dnes, v úterý 22. 2., od 19.00 livestream #SamsungFutureStore, a to na facebookové stránce Samsungu. Pořad bude uvádět hvězdný slovenský moderátor Sajfa a jeho hosty budou influenceři Martin Creep a Diviška a pár vtipů určitě utrousí i známá stand-up komička Simona Comedy. A kdybyste to nestihli, všech 22 nepsaných pravidel a přesvědčení o telefonech, která Samsung s novými modely porušil, najdete na této stránce.

Tajný tip, jak si pořídit Samsung produkty se slevou

Smartphone Galaxy S22 je pro vás až příliš chytrý a toužíte spíše po něčem jiném od Samsungu?  Dnes, 22. 2. 2022, máte výjimečnou příležitost! Samsung na svém oficiálním e-shopu samsung.cz nabízí 22 vybraných produktů s 22% slevou. A pokud chcete slevu ještě větší, sledujte dnešní livestream.

Tagy:
Samsung Samsung Galaxy Facebook Messenger