Tři psí duše na vás čekají kousek od Prahy a mají sbaleno

Balů

Prima Mazlíček: Inzerce 4. díl, 3. série

Dnes pro vás máme hned tři psí krasavce z organizace Home 4 Pets, na které se můžete přijet podívat a pomazlit se s nimi nebo vyvenčit je do Babic kousek od Prahy.

Balů

První je Balů, asi rok a půl starý ježatý chlupáč, kterému se musela vyndat tuková bulka, proto ten slušivý sestřih. Balů skvěle slyší na své jméno a je hodně učenlivý. Za dobrotu ho naučíte všechno, na co si vzpomenete, protože apetit má opravdu veliký, tak jak to má být. Nemá problém s jinými pejsky a už se nemůže dočkat nové rodiny.

Dasty

Druhým klukem je Dasty. Devítiletý neskutečně hodný pes, který nemá s ničím problém. Pohodář, který rád čmuchá, a tip na ideální zábavu pro nové majitele je hersenwerk. Dasty má zabaleno a připraveno na odchod do nového pelíšku, kde už zůstane napořád a nikdo ho neopustí. Nemá problém s jinými pejsky.

Jenny

Poslední místo jsme dnes nechali pro dámu. Jenny je maminka, která už odchovala několik štěňat, jak to u fenek s hezkým čumáčkem bývá, když se dostanou do špatných rukou. Je trochu nesmělá na vodítku, ale za chvilinku se rozkouká. Je to velmi hodná a něžná duše, která také čeká na lásku nových páníčků, kteří jí ukáží, že lidé jsou i hodní.

Kontakt:

Home for Pets

Pejsci se nacházejí v záchranném centru Best Friends u Babic, Řehenice, 251 68

774 706 026

Soutěžte s námi a sponzorem pořadu, značkou krmiv Nativia, o skvělé ceny!

NA CO ČEKÁŠ?! JEŠTĚ SE TAM NĚCO VLEZE!! 🤤🤤🤤 Kvůli plné misce kvalitních dobrot dokážou naši psí parťáci nemožné na...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, September 4, 2021

Tagy: