V sobotu bude zataženo, večer se očekává déšť. S nedělí do Česka dorazí i bouřky

Deštivé počasí v ČR

Druhý volební den bude oblačno až zataženo, přechodně i polojasno. K večeru však v Česku od jihozápadu očekávejte místy déšť. Teploty však budou poměrně příjemné, pohybovat se mají mezi 15 až 19 °C. V neděli přijdou i bouřky.

V sobotu půjdou lidé k volebním urnám pod oblačnou až zataženou oblohou. Přechodně však může být i polojasno. Později odpoledne a večer se místy objeví déšť. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 15 až 19 °C, na horách pouze kolem 10 °C. Vát má slabý vítr o síle do 4 m/s.

V noci na neděli bude zataženo až oblačno, místy se očekává déšť nebo mrholení. K ránu má být na západě až polojasno, místy se objeví mlhy. Nejnižší teploty klesnou k 10 až 6 °C. Vát bude slabý vítr o síle do 3 m/s.

V neděli během dne bude opět oblačno až zataženo, přechodně i polojasno, místy se však očekávají i deště nebo přeháňky. Meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) varují, že se mohou objevit také bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 15 až 19 °C.

A co přinese nový týden? Zejména ochlazení. V pondělí bude oblačno až zataženo, místy přijdou přeháňky nebo déšť. Denní teploty se mají pohybovat mezi 13 až 17 °C. V úterý teploty dosáhnou 10 až 14 °C, na východě vystoupají až k 17 °C. Opět se očekává déšť nebo přeháňky.

Tagy: