Léto je v plném proudu a s ním i víkendové grilování na zahrádkách a odpolední letní party s přáteli. Zdeněk Pohlreich v novém čísle časopisu Ano, šéfe! čtenářům prozradí své grilovací desatero, upeče osvěžující letní dezerty a ukáže, jak na domácí zmrzlinu. Vrátí se samozřejmě i do čtyř podniků, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!
Hermelín, klobásu nebo kuřecí prsa umíme dát na gril všichni. Co kdybyste ale letos vyzkoušeli jeden z šéfových receptů a grilování pozvedli na zcela jinou úroveň? Zkuste třeba lososa s bazalkovou omáčkou, vepřovou panenku plněnou mandlemi nebo kuře po provensálsku. V časopise najdete i recepty na domácí dipy, bez kterých se při grilování po zbytek léta neobejdete.
Čerstvé ovoce v kuchyni
Čerstvé jahody, maliny a borůvky přímo svádí k tomu, upéct z nich něco na zub. Tradiční koláč můžete letos oživit mascarpone, z jahod udělat vynikající řezy a s malinami vytvořit letní piškotový dortíček. A pokud máte jako dezert raději zmrzlinu, určitě vás nadchnou recepty na domácí melounové nanuky i zmrzlinu s chilli.
Jak si povedou podniky, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!?
Kdo by čekal, že na Zdeňka bude čekat zklamání, tentokrát by se mýlil. V Lesním zátiší, Mlýnském domově, Pizzerii Latrán i Motorestu Galerie totiž vaří jedna báseň a šéf nebude šetřit slovy chvály.
To se dozvíte v novém letním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které vás po nahrání do vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.