Bond girl? Jsem spíše Wonder Woman, říká Burešová. Na výstavu vozů agenta 007 ale zamíří

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je fanynkou Jamese Bonda.

Eva Burešová na výstavě Bond in Motion

Bond, James Bond – těmito slovy, která v roce 1962 pronesl Sean Connery, se světu představila nejdéle hraná a snad nejoblíbenější filmová postava všech dob. Od jisté doby ji zbožňuje i herečka a zpěvačka Eva Burešová, a tak je pro ni jako stvořená putovní výstava, která se v těchto dnech koná na Výstavišti Praha a nese název Bond in Motion.

„Já jsem viděla spoustu filmů s Bondem, ale vlastně jsem to nikdy moc neřešila, než jsme se dali dohromady s Přemkem (partner Evy, kuchař Přemek Forejt, pozn. red.), protože on je jeho obrovský fanoušek,“ uvedla pro Showtime zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Burešová si rýpla do kritiků: Nežiju v jeskyni, ale v roce 2023. Přiznala se k exhibicionismu

Samotná výstava tak ji i jejího partnera nadchla a návštěvu určitě plánují. „Byli jsme nadšení z toho, že je tady, protože tam mají originální kusy, což je super,“ poznamenala a přiznala, že poslední představitel slavného agenta ale nepatří k jejím nejoblíbenějším: „Musím se přiznat, že ten poslední Bond není pro mě ten Bond, já milovala Conneryho. Vím, že říkali, že Craig je uvěřitelný, ale mně se v tom líbí ta fantazie.“

Evě se líbí i rychlá auta, a tak si putovní výstavu originálních vozidel a techniky z filmů o Jamesi Bondovi, Bond in Motion, v Křižíkových pavilonech na pražském Výstavišti rozhodně nenechá ujít. Má na to čas do 31. března.

A cítí se Eva někdy jako Bond girl? „Cítím se spíš jako Wonder Woman, protože ta k tomu potřebovala vždycky toho Bonda, já to zvládám sama bez toho Bonda,“ poznamenala se smíchem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Tagy:
James Bond agent 007 Daniel Craig rychlá auta Přemek Forejt Eva Burešová kultura výstava Showtime Bond in Motion Sean Connery