Podepsal revers, Ladislava našli u nemocnice mrtvého. Ležel vedle kontejneru na sklo

Nemocnice Žilina

Muž v nemocnici podepsal revers, pak zemřel

Strašidelný nález mají za sebou dva zaměstnanci žilinské nemocnice. U vjezdu do areálu objevili mrtvé tělo. Jednalo se o muže, který na vlastní žádost ukončil hospitalizaci, potvrdila mluvčí nemocnice Lenka Záteková. Od té doby po něm pátrala policie.

Mrtvého muže objevili pracovníci, kteří rozváželi kyslíkové lahve na jednotlivá oddělení. Všimli si ho vedle kontejneru na skleněný odpad. „Okamžitě přivolali záchrannou službu, která konstatovala, že už muži nemůže pomoci. Následně byli přivoláni policisté a celá záležitost byla řešena na této úrovni,“ sdělila mluvčí nemocnice Lenka Záteková.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivý útok v Liberci: Muž plivl na auto, pak pobodal řidiče. Ten přežil jen s velkým štěstím

Nález mužského těla bez známek života potvrdila mluvčí Krajského ředitelství policie v Žilině. „Byla nařízena pitva,“ doplnila s tím, že podrobnější informace z úcty k pozůstalým nebude poskytovat.

Podle informací televize JOJ se jednalo o 59letého Ladislava. Policie po něm vyhlásila pátrání Od minulého pátku byl nezvěstný. Ve čtvrtek ho záchranáři převezli ve vážném stavu do nemocnice v Žilině, nemocnici však opustil. „Udělal to na vlastní žádost při plném vědomí. Ukončil hospitalizaci a následně jsme o něm už neměli žádné informace,“ řekla Záteková.

Mluvčí nemocnice uvedla, že v místě nálezu těla jsou kamery. Záběry z nich budou policii poskytnuty. „Věříme, že se podaří objasnit, co se vlastně stalo,“ dodala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na zamilovaný pár vzal sekeru. Křičel, že oba zabije, hororovou scénu klidnila policie