Kvízová soutěž

Vyhrajte speciální 007 weekend balíček pro 2 osoby v rámci výstavy Jamese Bonda v Praze

Velkolepá výstava Bond in Motion v Praze je právě v plném proudu! Nejen vozový park agenta 007 dorazil na pražské Výstaviště. Přijďte si prohlédnout více než 70 ikonických exponátů včetně vrtulníku, lodi a letadel slavného filmového agenta. Více se o výstavě dozvíte na bondinmotion.cz. A pozor! K této příležitosti můžete teď s námi vyhrát speciální 007 weekend balíček. Ten obsahuje: 2denní VIP vstupenky, ubytování na jednu noc v Grandhotelu Pupp, soukromou prohlídku lokací z bondovek, které se natáčely v Praze a jejím okolí, a to vše v ikonickém voze Aston Martin.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

A cenu vyhrává Václav Kučera! Gratulujeme ještě jednou.

O co jsme hráli?

  1. Speciální 007 weekend balíček pro 2 osoby

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."