CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

Zájem o těžbu kryptoměn rapidně roste

  • Téma: Komerční sdělení
  • Komerční sdělení
  • 22. listopadu 2020 12:00

Od halvingu (půlení) odměn za těžbu bitcoinu nám uběhl první půlrok a bitcoin se chová dost podobně jako předchozí cykly. Jeho cena tak od května vzrostla již o 60 %. To společně s mnoha dalšími důvody dělá těžbu stále atraktivnější pro mnoho investorů.

V dnešním článku bychom Vám chtěli přímo z praxe přiblížit enormní zájem, kterému se těžba v posledních měsících těší. Podíváme se tedy na to, jak svou těžbu expandují samotné těžařské společnosti i jaký je zájem investorů z řad společností i široké veřejnosti.

Alternativní možnost investice do kryptoměn

Pro mnoho větších investorů můžou být kryptoměny stále velice rizikovým aktivem, a to zejména z důvodu volatility jejich cen. Přestože si svět kryptoměn stále ještě hledá své místo, již dnes se této digitální revoluce účastní stovky velkých společností a fondů. Mnozí však stále ještě hledají cesty, jak se za rozumného rizika přidat. Jak tedy investovat do kryptoměn a přitom minimalizovat riziko (nejen) volatility jejich cen?

Konzervativní možností je investice do infrastruktury, konkrétně těžby kryptoměn. Proto není divu, že obrovské společnosti typu Bitfury začaly v letošním roce nově nabízet akreditovaným investorům možnost investice do těžby kryptoměn. Tato možnost je mimochodem velice podobná tomu, co našim klientům nabízíme v naší exkluzivní těžební laboratoři – 10x Laboratory.

Mimo to expandují snad všechny z nejznámějších těžařských společností, což podtrhují například investice společností Riot Blockchain, Argo Blockchain, HIVE Blockchain i třeba giganta TSMC a mnoha dalších. A právě těmto společnostem se začínají jejich investice pořádně vyplácet! Naskýtá se tedy zajímavá možnost inspirovat se giganty z oblasti těžby a vstoupit do trhu v době, kdy vstupují tzv. smart money.

Čas se ale krátí

Sami totiž cítíme obrovský zájem o těžbu, a to hned v několika aspektech. Tou asi nejvíce vypovídající statistikou je nárůst zájmu samotných klientů. Ten totiž za poslední měsíce konstantně stoupá. Od začátku podzimu vzrostl o neskutečných 300 %! Z důvodu velké poptávky se navíc prodlužují doby dodání hardwaru na měsíce. S tím jde ruku v ruce i první lehké zdražování (o 20 %)  těžebních strojů. A pokud trend bude pokračovat, je velmi pravděpodobné, že se růst cen bude stále stupňovat.

I proto jsme pro Vás připravili unikátní webinář! V tom se přímo od našeho technického ředitele a spolumajitele dozvíte o tom, v jaké situaci se momentálně těžba nachází, podělíme se s Vámi o naše těžební know-how a mnoho dalšího.

Mimo to webinář koncipujeme tak, abyste po jeho shlédnutí měli dostatek znalostí k tomu se této příležitosti účastnit s námi.

Více informací o webináři naleznete zde.