Auto na Náchodsku smetlo ženu na přechodu a narazilo do dělníků. Jeden člověk zemřel

Složky IZS zasahovaly u nehody v Novém Městě nad Metují.

Tragická nehoda na Náchodsku

Při dopravní nehodě v Novém Městě nad Metují na Náchodsku zemřel v úterý devětačtyřicetiletý muž, další dva muži ve věku 28 a 50 let a šestačtyřicetiletá žena utrpěli vážná zranění. Osobní auto nejprve srazilo na přechodu ženu a poté trojici mužů, kteří opravovali chodník. Jeden z nich na následky zranění zemřel, řekla mluvčí krajské policie Karolína Macháčková. Třiasedmdesátiletý řidič vyvázl s lehkým zraněním, test na alkohol byl negativní.

Nehoda se stala krátce před 8:30 na silnici I/14 v ulici Komenského. „Nejprve došlo ke střetu s ženou na přechodu a než auto zastavilo, narazilo ještě do tří mužů, kteří byli v blízkosti dopravní nehody. Také oni se pohybovali po komunikaci, zrovna tam něco skládali,“ řekla Macháčková.

ČTĚTE TAKÉ: V pražských Běchovicích zemřel člověk po střetu s vlakem. Koridor mezi Prahou a Kolínem stál

Vrtulník záchranářů nejmladšího ze zraněných mužů přepravil do nemocnice. „Okolnosti a příčina dopravní nehody jsou v šetření náchodských policistů,“ dodala policejní mluvčí.

Silnice byla v místě nehody dopoledne zavřená, řidiči museli po objízdných trasách. Frekventovaná silnice I/14 přes Nové Město nad Metují je hlavní spojnicí mezi Náchodem a Rychnovem nad Kněžnou.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vážná nehoda nákladních aut uzavřela dálnici D7. Na místě zasahují všechny složky IZS

Tagy:
dopravní nehoda okres Náchod katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda