Brutální napadení v Praze: Muž začal cestujícímu v autobusu nadávat, pak ho zkopal

Policisté hledají agresora z pražské MHD, který po vystoupení z autobusu zkopal jiného cestujícího tak, že dotyčný potřeboval lékařskou pomoc. Zachytily ho při tom bezpečnostní kamery.

Měla to být běžná jízda v městském autobuse. Jenže jeden z cestujících začal jinému nadávat a byl čím dál agresivnější. Dokonce vyhrožoval, že jen co se dostanou na ulici, dá mu co proto. Na zastávce v Kobylisích muži z autobusu vystoupili a útočník se na 47letého cestujícího opravdu vrhl.

„Podezřelý ho napadl takovou sílou, že upadl na zem, následně ho kopl do hlavy. Poté z místa i se svými dvěma kamarády utekl pryč,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Napadený muž utrpěl zranění a musel do nemocnice. Agresor je stále na útěku. Jeho chování v autobuse i napadení na zastávce zachytily bezpečnostní kamery. Díky tomu můžete i vy pomoct policistům při pátrání.

„V souvislosti s tímto případem pátráme po podezřelém a po jeho dvou kamarádech. Pokud je poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se na linku 158,“ doplnila mluvčí.

Pokud policisté útočníka dopadnou a obviní z výtržnictví, hrozí mu vězení. Skončit v něm může až na dva roky.

Tagy: