Dřívka od Míšů do koše nevyhazujte. Děti si z nich mohou vyrobit spousty věcí

Že nanuky jsou pro děti nezdravé a neužijete si s nimi žádnou legraci? Tak to už dávno neplatí. Nová zmrzlina Míšánek je toho jasným důkazem. Jak je to možné?

Míšánka si můžete vychutnat ve třech variantách – tvaroh, jahoda a borůvka. Rozdíl oproti klasickému Míšovi je, že Míšánek nemá kakaovou polevu. „Rodiče neustále hledají způsob, jak dopřát svým dětem co nejkvalitnější potraviny s přidanou hodnotou. A toto platí i v případě mlsů či rychlých snacků, kde jsou často nuceni sáhnout po méně zdravé variantě,“ vysvětlil výrobce zavedení dalšího produktu.

Nanuky Míša si kupujeme nejen proto, že nám chutnají, ale také kvůli určitému propojení s naším dětstvím. Však už se vyrábí pěknou řádku let. Proto nás nemůže překvapit, že si každý rok smlsneme na milionech těchto nanuků. To ale také znamená miliony dřívek od zmrzlin, které často skončí v koši. Vždycky to tak ale být nemusí. Pokud vám už dochází inspirace, co s dětmi neustále podnikat a vyrábět, máme pro vás několik tipů.

Fotorámeček nebo záložka do knihy

I když se to na první pohled nezdá, s dřívky od nanuků si můžeme užít spoustu legrace i po slízání zmrzliny. Míšánek pro děti připravil několik nápadů, co všechno se dá z obyčejných dřívek vyrobit. Jedná se například o fotorámeček, různá zvířátka, ale také o záložky do knížek. Návody a veškerou inspiraci má Míša pro děti připravené na svých webových stránkách.

A protože jsou děti často zvědavé, můžete je ohromit informacemi, že dřívka od Míši jsou vyráběna ze dřeva ze Slovenska a kdybyste je chtěli poskládat kolem celého světa, museli byste sníst 421 842 105 Míšů.