Výtržnice v Plzni tančila na zazimované fontáně. Její kuriózní kreace zachytila kamera

Městští policisté v Plzni řešili případ ženy, která tančila na zazimované kašně.

Žena v Plzni tančila na zazimované kašně

Neobvyklé místo si pro taneční vystoupení vybrala žena z Plzně. Své pohyby se přihlížejícím rozhodla ukázat na zazimované kašně Anděl na náměstí Republiky. Neuvědomila si však, že je celou dobu pod dohledem policejních kamer. Strážníci tak přišli tanečnici domluvit a video zveřejnili na sociálních sítích.

„Na kašny se kouká. Ani se v nich nekoupe, ani se v nich nepere prádlo a ani se na nich nepořádá veřejné vystoupení,“ napsali plzeňští strážníci k asi půlminutovému záznamu z bezpečnostních kamer, který jasně zachycuje umělecké počínání jedné ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Zanechal dopis na rozloučenou, pak zmizel. Policie na Kladensku našla v lese jen mužův mobil

„Zazimovaná kašna Anděl na náměstí Republiky posloužila jedné exhibicionistce k jejím originálním tanečním kreacím. Ta to na ní roztáčela o sto šest. Fanklub jí tvořil dvoučlenný doprovod, který jí povzbuzoval a při akci natáčel,“ připsali policisté.

Tanečnice ani její doprovod si však neuvědomili, že i v noci hlídají náměstí před ilegální aktivitou bezpečnostní kamery a operační středisko městských policistů.

„Když zjistili, že tanečnice využívá majetek města jako místo k představení a při tom ničí poklop kašny, vyslali okamžitě na místo naše, mimo jiné, strážce kašen, kteří jej včas ochránili před dalším útokem,“ napsali městští policisté. Příspěvek na sociálních sítích uzavřeli glosou: „Jsme tady (nejen) pro vaše bezpečí,“ a text ukončili modrým srdíčkem.

Na kašny ⛲ se kouká 👀 Ani se v nich nekoupe 🛀, ani se v nich nepere prádlo 🧼 a ani se na nich nepořádá veřejné vystoupení. 🪩 Zazimovaná kašna Anděl 👼 na náměstí Republiky posloužila jedné exhibicionistce k jejím originálním tanečním kreacím .💃🏼 Ta to na ní roztáčela o sto šest. Fanklub jí tvořil dvoučlenný doprovod, který jí povzbuzoval a při akci natáčel. 🤳 Bohužel pro ni jí nedošlo, že náměstí je poseto kamerami 🎥 a i v nočních hodinách naši kluci na operačním sledují, jestli se ve městě neděje něco ilegálního. 👀 Takže když zjistili, že tanečnice využívá majetek města jako místo k představení a při tom ničí poklop kašny, vyslali okamžitě na místo naše, mimo jiné, strážce kašen 👮‍♂, kteří je včas ochránili před dalším útokem. Jsme tady (nejen) pro vaše bezpečí. 💙

Posted by Městská policie Plzeň on Thursday, December 7, 2023

V komentářích ale strážníci schytali spíš kritiku. „To jako fakt řeší policie v Plzni takové hovadiny a ještě se tím ‚chlubí‘? Na veřejnosti se nesmí bavit nebo tancovat?“ napsal například jeden z uživatelů Facebooku.

I na kritiku v komentářích se správci policejního profilu snažili odpovídat, což zase ocenila další uživatelka. „Respekt klidným odpovědím od MP. Ty kráso, pojďte si to tady zlikvidovat, protože máme právo se pobavit,“ napsala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Recidivistovi za smrtící běsnění v Plzni hrozí 18 let. Ještě předtím si ale odsedí jiný trest

Tagy:
Plzeň fontána kašna tanečník okres Kladno bezpečnostní kamera