I malý dárek může udělat radost

Začíná nejkrásnější období v roce, plné rozzářených světýlek, vánočních písniček a celý svět najednou voní po jablkách, skořici a perníčcích. Pokud na vás sváteční atmosféra působí čím dál více, a chtěli byste udělat radost každému člověku, kterého znáte, není důležité utratit velké částky. Radost může udělat i malý dárek, kterým dáte najevo, že jste si na své blízké vzpomněli. Sazka v letošním roce představila edici hned 5 různých svátečních stíracích losů, které můžete darovat jedinečným a originálním způsobem.

Dárek k Mikuláši, který provoní napínavě vánoční atmosféru

Adventní kalendář k předvánočnímu období prostě patří. Hledáte-li kalendář, se kterým bude čekání na Ježíška ještě napínavější, zábavnější a také voňavé, sáhněte po losu Adventní kalendář. Jedná se o originální dárek nejen k Mikuláši.

Jak jej darovat: Los Adventní kalendář můžete předat buď samostatně, např. pouze převázaný vánoční stuhou, nebo jej zabalit do Mikulášského balíčku. Můžete být ale ještě originálnější a omotat jím lahev vína nebo pro něj vlastnoručně vyrobit originální tubus. Budou vám stačit barevné papíry, izolepa a stužka.

Tip: Doma můžete drahou polovičku překvapit tím, že los Adventní kalendář připevníte ráno na ledničku, naaranžujete jej na stůl při odpolední kávičce nebo na noční stolek těsně před spaním. Kdo to nevydrží až do Mikuláše, může kalendář darovat už 1. prosince. Jen tak, pro radost.

3 v 1: šupina pod talíř, jmenovka na stůl i dárek, záložka do knihy

Kapři z našich koupelen i svátečních tabulí pomalu, ale jistě mizí, a s nimi mizí také opravdové šupiny pod talířem. Jak to jednoduše napravit, a zajistit tak celé rodině v následujícím roce štěstí i peníze? Losem Zlatá šupina.

Jak los darovat: Los Zlatá šupina je opravdu multifunkční. Lze jej umístit pod talíř místo šupiny i k talíři jako jmenovku při štědrovečerní večeři, přivázat jej jako originální jmenovku na dárek nebo los vložit místo záložky do knihy. Fantazii se meze nekladou, třeba přijdete na další originální využití tohoto malého šikovného losu s kolonkou na jméno, ukrytým posláním a možná i výhrou.

Tip: Nakupte Zlaté šupiny pro všechny členy domácnosti a ozdobte jimi všechny dárky. To bude zábavy i napětí, až budete všichni po rozbalení dárků stírat a stírat a také snít co by kdyby…

Tip na malý „Šťastný a veselý“ dárek

Ne každý vánoční dárek musí být velký a luxusní. Pokud hledáte něco menšího, čím obdarovaného pod stromečkem potěšíte a rozveselíte, našli jste. Los Šťastný a veselý přináší originalitu, zábavu, překvapení i drobné napětí.

Jak jej darovat: Díky svému designu se los Šťastný a veselý skvěle hodí jako doplněk k měkkým dárkům. Nemusí to být přímo svetr, padne také k čepicím, rukavicím, šálám, pyžamům nebo ponožkám. Los doporučujeme schovat tak, aby nebyl viditelný hned po rozbalení dárku – vložte jej dovnitř čepice nebo zamotejte do šály.

Tip: Los Šťastný a veselý se hodí ke všem měkkým, tedy k těm méně oblíbeným dárkům. Ty se díky vtipnému stíracímu losu mohou rázem stát těmi nejoblíbenějšími i opravdu hodnotnými.

Vánoční Zlatá rybka - Dárek, který může vykouzlit opravdu bohaté Vánoce

Nějaký ten dárek už máte, ale ještě by to chtělo nějaké… Překvapení? Zpestření? Prémiový los Zlatá rybka by vám mohl pomoci.

Jak los darovat: Štědrý los Zlatá rybka můžete darovat samostatně v obálce, kterou si snadno vytvoříte. Bude vám stačit barevný papír, který 2x přehnete, a stužka. Můžete jej také přidat jako zpestření k nějakému méně hodnotnému dárku.

Tip: Los schovejte do jiného dárku (např. do deky, povlečení, pyžama,…), a vytvořte tak překvapení v překvapení. A třeba velmi štědré překvapení.

Vánoční přání, které potěší několikanásobně

Není přání jako přání. Pokud chcete „Veselé Vánoce“ popřát tradičně, a přitom originálně, los Vánoční přání se vám bude líbit. Na první pohled vypadá jako klasické papírové přání, jen uvnitř ukrývá nejen místo pro osobní vzkaz, ale také 24 políček se šancí na výhru.

Jak los darovat: Los Vánoční přání můžete darovat jednoduše a tradičně, tedy v nadepsané obálce. Můžete jej ale předat také netradičně, jako součást jiného dárku nebo snadným připevněním na lahev. Chystáte pro kolegyni překvapení v podobě vánočního dárku? Přibalte k němu i los Vánoční přání a napište do něj milý vzkaz. Jdete k sousedům na vánoční party? Ozdobte lahev originálním stíracím přáním.

Tip: Kdy naposledy jste někomu poslali papírové vánoční přání? V trafice nebo na poště kupte losy Vánoční přání, pořiďte k nim obálky a známky, dovnitř losů napište osobní přání, obálky nadepište a vhoďte do poštovní schránky. Tušíte vůbec, jakou radost papírovými přáními s (třeba i výherním) překvapením uvnitř uděláte?

Tagy: