Klára Issová si v novém seriálu zahraje sebe samu. Odhalila, v čem se jí televizní já podobá

Klára Issová. Zase sama, ale překrásná

Klára Issová? Pro roli moc stará - Vytoč mého agenta (1)

V novém seriálu Vytoč mého agenta se v epizodní roli objeví i Klára Issová. Bude hrát sama sebe. Oblíbená herečka v pořadu Showtime prozradila, jak moc se svému televiznímu zobrazení podobá.

„Hraju Kláru Issovou, ale vnímám to tak, že je to pořád nějaká role, nějaký charakter. Neodpovídá to skutečnosti, určitě tam ale jsou pojítka,“ nastínila, na co se diváci mohou těšit.

ČTĚTE TAKÉ: Agent je pro mě neocenitelný, říká Hádek. Nemusím se pak na někoho mračit, že mě oškubal

Tvůrci prý chtěli, aby zobrazení fakticky odpovídalo, a tak v novém seriálu zazní filmy, ve kterých Issová skutečně hrála. „Ale dovolili jsme si ukázat třeba i nějakou moji exponovanější polohu. Jak se rozčiluji, když mi nejde jízda na koni, a podobně,“ dodala.

Její seriálová postava se bude ucházet o lákavou roli, pro kterou by byla ochotna udělat téměř vše. Jenže je tady jeden problém, se kterým se hnout nedá, a to je hereččin věk.

V reálném životě se to prý Issové nestalo. Nebo o tom alespoň neví. „Jestli se taková věc stala, tak se to ke mně zatím nedoneslo, že bych nedostala roli kvůli věku nebo protože bych byla stará,“ svěřila se herečka. Zato prý několikrát skončila při konkurzu druhá. „Ale to člověk musí hodit za hlavu, je to součást profese,“ posteskla si.

V seriálu si coby agent zahraje i Kryštof Hádek nebo Klářina sestřenice Marta Issová. S tou se Klára ale na rozdíl od Kryštofa na place nepotká.

Nový seriál Vytoč mého agenta můžete sledovat od 10. ledna na VOD platformách prima+ a JOJ play.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kryštof Hádek se rozpovídal o natáčení nového primáckého seriálu

Tagy: