Maximální radost z vánočního dárku? S Metallum Symphony by MAXIM docela určitě

Vymýšlení dárků pod stromeček je takové never ending story. Tenhle úkol nám dává zabrat rok co rok. Když jednou uspějeme, máme radost, ale co naplat, napřesrok nám v mysli vyskočí ta samá otázka znovu. Pro ty, kteří mají mezi blízkými náruživé kuřáky odmítající měnit své návyky a naopak si ve své vášni libují, máme pro ně tip. Limitovanou edici zahřívačů tabáku Metallum Symphony by MAXIM. Tenhle designový kousek potěší dámy i pány bez rozdílu.

Mnozí si možná říkají, že zahřívače tabáku jsou jeden jako druhý, rozdíl mezi nimi příliš nevidí. Pokud ale blíže prozkoumají modely Ploom X, zjistí, že i při jejich výběru záleží na kvalitě, která výrazně ovlivňuje požitek z moderního kouření. A pokud zahřívač navíc skvěle vypadá, o to lépe! Oba požadavky dokonale splňuje především poslední model společnosti JTI. Ten, jak tvůrci přísahají, otevírá bránu do světa eXkluzivity.

Maximální potěšení

Limitovaná edice Metallum Symphony by MAXIM představuje jednu z nejlepších voleb mezi vším, co aktuální trh se zahřívači tabáku nabízí. Na jeho designu se svou originální tvorbou podepsal česko-americký malíř, Maxim Havlíček, který si říká jednoduše MAXIM. „Limitovaná edice Metallum Symphony představuje unikátní spojení abstraktního umění, moderního designu a špičkové japonské technologie,“ stojí v tiskové zprávě, kterou společnost JTI vydala s tím, že na světě je pouhých 200 kusů unikátních boxů. „Spolu s inovativním zařízením Ploom X a krytem na zařízení, se speciálním designovým obalem a miniaturou obrazu je k dostání od 10. října na našem webu,“ dodává výrobce s tím, že prodejní cena je 999 Kč.

Umění nezná hranic

Zapřísáhlí kuřáci o tabáku mluví jako o spalující touze, kterou nelze jen tak uhasit. Totéž platí o malování, které by bez vášně těžko bylo něčím víc než pouhými čáranci na plátně. Nejen na něm čaruje už zmíněný mistr MAXIM. „Jeho obraz Metallum Symphony není pouze uměleckým dílem, je to výtvarná revoluce ve světě zahřívaného tabáku. Toto mimořádné mistrovské dílo odhaluje abstraktní svět vytvořený z drahých kovů, přičemž každý prvek je zcela jedinečný. Obraz vyzařuje dynamický a neustálese měnící půvab podobný kosmickému tanci tvarů a barev, který téměř hypnotizuje. S každým dalším okamžikem souhra světla a stínu oživuje umělecké dílo a vyvolává představu pohybu, čímž se vymyká tradičním uměleckým formám.“ Autor pak ke společnému dílu ještě dodáva:

„Spolupráce s Ploomem pro mě byla fascinujícím projektem. Metallum Symphony je mým vlastním výrazem kreativity a vášně pro umění. Chtěl jsem vytvořit zážitek – každý pohled na design, každý stisk tlačítka, to je pro mě cesta, jak vnést do každodennosti nádech uměleckého vzrušení. Doufám, že každý, kdo si tuto limitovanou edici zakoupí, bude moci zažít nejen krásný design, ale také příjemné okamžiky při užívání,” říká MAXIM.

Limitka nabízející nekonečné potěšení

Edice Metallum Symphony by MAXIM je sice limitovaná, ovšem radost, kterou bude dělat svým majitelům, je bez hranic. A pokud se ji někdo rozhodne věnovat jako dárek pod stromeček, věnuje dotyčnému více než pouhý zahřívač na tabák. „Box se speciálním obalem unikátně potištěným umělcovým obrazem obsahuje to nejlepší z Ploom. Těšit se můžete na novinku ve světě zahřívaného tabáku – zařízení Ploom X v barvě Slate Grey, jedinečný kryt s potiskem MAXIMova obrazu, obalem s uměleckým podpisem autora. Chybět nebude ani miniatura jednoho z autorových obrazů. Počet těchto boxů naplněných eXkluzivními doplňky je limitován na 200 kusů,“ slibuje prodejce.

Tak šťastné a veselé!

Tagy: