Na ženu spadl had a vzápětí ji poranil jestřáb. V tu chvíli jsem vzývala Ježíše, vzpomíná

Na ženu v Americe spadl had.

Na ženu spadl had

Zajímavý příběh řešili záchranáři ve Spojených státech. Při sekání trávníku tam na ženu znenadání spadl had. Aby toho nebylo málo – vzápětí si pro něj přiletěl jestřáb, který Američance ošklivě poranil ruku.

Úterý 25. července bylo pro Peggy Jonesovou dnem jako každým jiným. Tedy až do chvíle, kdy na ni během sekání trávy z nebe spadl had a omotal se jí kolem ruky.

„Začal mi útočit na obličej a udeřil mne do brýlí. Několikrát se to opakovalo a já se toho hada nemohla zbavit. Ale nakonec jsem asi přešla do režimu přežití,“ zavzpomínala Jonesová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nečekaná pomsta: Dvouletou holčičku kousl had do rtu. Ta ho usmrtila svými řezáky

Američanku prý v tu chvíli napadlo, že plaza upustil pták, protože nestála poblíž žádného stromu. Téhle teorii nahrává i fakt, že si pro plaza krátce poté přiletěl dravec a po krátkém zápolení ho ukořistil.

„Když jsem se pak na sebe podívala, měla jsem celé oblečení od krve, ruku jsem měla rozdrápanou,“ popsala následky napadení živočichy.

Prosila Ježíše o pomoc

Manžel napadené ženy byl v tu chvíli příliš daleko, aby slyšel volání o pomoc. Její myšlenky proto prý směřovaly jinam: „Jediné, co mě napadlo, bylo prostě vzývat Ježíše, aby přišel a pomohl mi.“

Fyzické rány ale nejsou jedinou újmou, kterou si napadená z incidentu odnesla. „Když se snažím usnout, nemůžu. Bojím se zavřít oči, protože vím, že se dostaví noční můra,“ svěřila se Američanka.

Rány na ruce Peggy Jonesové se podle jejích slov hojí pomaleji, než očekávala. Žádné vážnější zranění ale při incidentu neutrpěla.

Tagy:
had Američanka USA Krimi útok dravce