Metoda dušení a braisingu se Zdeňkem Polhreichem v novém čísle Ano, šéfe!
Zdeněk tentokrát představí hned dvě metody vaření, a to dušení a braising, které spolu úzce souvisí. Prostřednictvím těchto technik připravíte skvělá jídla, jako dělaná pro podzimní dny. Šéf vám vřele doporučí svoje recepty na králičí stifado, vepřová líčka s polentou a kuřecí stehna na hříbkách.
V podzimní čísle časopisu Ano, šéfe! se také dozvíte, jak vaří restaurace Westy v Hodoníně a restaurace Fotbalového klubu Dymokury. Tipy jistě oceníte, až se do daných měst vypravíte na výlet.
Rubrika „Šéfovy speciality“ je plná tipů na „podzimní grilování“. Zdeněk zde využívá typicky podzimní suroviny, jako jsou kančí krkovička ozvláštněná omáčkou chimichurri, teplý houbový salát, výborné klobásky na cideru nebo šťavnatý T-bone steak s pečenou řepou. A protože bez jablíček a dýně by to nebyl ten správný podzim, představí Zdeněk několik zajímavých receptů s těmito surovinami (nejen) ve sladkém podání.
Všechny nadšené pekaře Pohlreich naučí, jak si připravit vlastní domácí pečivo. Ať už zvolíte makové houstičky, bylinkové rohlíčky, nádherný pletený cibulový chleba, italský chléb focaccia nebo vločkový chléb, nebudete práce navíc litovat. Pečivo z obchodu se domácímu rozhodně nevyrovná. Navíc pro vás má Zdeněk tipy na luxusní pomazánky, kterými si můžete chleby potřít.
Třetí letošní číslo čtvrtletníku Ano, šéfe!, ve kterém se dozvíte jen to nejlepší ze stejnojmenného pořadu, je nyní k dostání v trafikách a na pultech obchodů za pouhých 45 Kč. Najdete v něm 68 stran plných výborných receptů a jiné inspirace.