Hledáte tipy na dovolenou? Seriál Prima léto vás provede okouzlujícími českými zákoutími

Stále nevíte, kam přes prázdniny vyrazit na výlet či dovolenou? Hledáte tipy na zajímavá a okouzlující místa v Česku, která stojí za to navštívit? Pak byste si neměli nechat ujít letní seriál Prima léto. Naši krajští reportéři vám ve dvanáctiminutové pozvánce přinesou ty nejzajímavější tipy na lákavá místa i cenné rady pro váš výlet. Prima léto můžete sledovat každý všední den v NOVÉM DNI v 8:40 a poté ve 14:20 na CNN Prima NEWS.

Chcete vědět, kde se děje něco zajímavého, kolik vás bude výlet stát nebo na co si dát při vašem výletu pozor? Prima léto vám v čele s našimi krajskými reportéry ukáže ta nejlákavější místa u nás, která byste si měli připsat na svůj seznam.

ČTĚTE TAKÉ: Do Karibiku z Jeseníků za pár minut. Polsko nabízí svou Copacabanu i Maledivy

Celkem ve čtyřiatřiceti dílech vám reportéři nabídnou rozhovory a záběry přímo z konkrétní lokace, ať už jde o úchvatné památky, sportovní areály, místa na koupání či tradiční zážitky, a odpoví tak na všechny potřebné dotazy, které při návštěvě daného místa určitě uplatníte.

V prvním díle vyrazil náš reportér Bohuslav Štěpánek na jednu z nejvýznamnějších historických památek Česka, barokní perlu Kuks. „Spousta návštěvníků, kteří přijíždí do Kuksu, stále hledá zámek, ten tady ale nenajdete. Jedná se o hospitál, který sloužil jako zaopatřovací ústav pro sto vysloužilých vojáků, veteránů i starých mužů,“ dodává místní kastelán Libor Švec.

Ve druhém díle reportérka Adriana Kubisová zamířila do nejnavštěvovanější památky Moravskoslezského kraje. Ač by se to nemuselo zdát, Dolní Vítkovice nabízí vyžití pro děti i dospělé. Na návštěvníky čeká například lezecká stěna, trampolínové centrum či Velký a Malý svět techniky.

V dalších dílech se můžete těšit například na Janské Lázně, vilu Tugendhat, Chýnovskou jeskyni či jihočeskou obec Hoštice.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Únava za volantem je zabiják, varuje dopravní expert. Na co všechno dávat pozor při cestování?

Tagy:
Dolní Vítkovice vila Tugendhat Janské Lázně Kuks Prima léto Chýnovská jeskyně Hoštice