Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Herec a bavič Jiří Krampol

Krampol má nový byt

Herec a bavič Jiří Krampol mohl konečně opustit nemocniční pokoj a má v centru Prahy svůj nový byteček v domě s pečovatelskou službou. Redakci Showtime na CNN Prima NEWS prozradil, jak se mu tam líbí.

„Je to tu daleko hezčí, než jsem si myslel. Je tu krásné prostředí a mně těch sedmadvacet metrů, které to má, bohatě stačí k životu,“ sdělil redakci Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová prodávají dům. Podívejte se na luxusní sídlo

Výhodou podle něj také je, že je pod neustálou kontrolou odborníků. „Dají vám tady léky, zavolají vám, jestli jste si je vzal. Mám tady alarm, na který, když zazvoním, tak seženou doktora a sestřičky jsou tady neustále k dispozici,“ vyjmenoval Krampol služby, které dům s pečovatelskou službou nabízí.

Ze starého bydlení si s sebou také přinesl pár kusů nábytku, které pro něj vytvářejí ten pravý domov. Jedním z nich je obrázek Panny Marie s malým Ježíškem. „To je v podstatě laciný barvotisk, ale moji rodiče ho měli ještě předtím, než jsem se narodil. Takže mě to provázelo celý život,“ uvedl Krampol.

S přesunem do nového bydlení mu pomohla kamarádka Hana Naušová a bývalá manželka. On sám je podle svých slov „naprosto neschopný“, když jde o řešení věcí s úřady a komisemi.

„Snažila jsem se mu hodně rychle pomoct a dostat ho z nemocnice, protože už mu tam opravdu, jak se říká, hrabalo,“ uvedla Naušová.

A o vtipnou historku se podělila i Marta Krampolová. „S Jirkou to není úplně jednoduché, takže jsme ho museli nejdřív přesvědčit, že sám doma už být nemůže,“ sdělila redakci Showtime exmanželka herce. „On teda dostal hned několik nabídek k sňatku. Holky ale neměly zjištěno, že Jirka nemá svůj vlastní byt, že je v podnájmu, takže začaly prchat,“ žertovala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Radostná zpráva snowboardistky Evy Adamczykové. Přerušuji kariéru, čekáme miminko

Tagy: