Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová prodávají dům. Podívejte se na luxusní sídlo

Jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu, herci Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas, se rozhodli prodat své sídlo. Impozantní vilu, která se nachází v Irvingtonu nedaleko New Yorku na břehu řeky Hudson, si mohou noví majitelé pořídit za necelých 280 milionů korun, napsal web Wall Street Journal.

Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas prodávají luxusní sídlo na řece Hudson po pěti letech od jeho koupě. Manželé se k prodeji rozhodli kvůli třiadvacetiletému synovi Dylanovi a jednadvacetileté dceři Carys, protože oba jejich společní potomci se už od slavných rodičů odstěhovali. „Když jsem kupovala náš dům v Irvingtonu, věděla jsem, že naše rodina zde prožije mnoho šťastných chvil. A to se také stalo,“ okomentovala hvězda filmu Zorro: Tajemná tvář pro deník Wall Street Journal.

ČTĚTE TAKÉ: Zvrat v případu úmrtí herce Matthewa Perryho. Několika lidem hrozí obvinění, tvrdí zdroj

„Teď, když náš syn i dcera vyletěli z hnízda, se zdá, že je ten správný čas na prodej,“ svěřila se Zeta-Jonesová. Dodala, že většinu času s manželem plánují trávit na Bermudách a v Evropě.

Slavný hollywoodský pár, který si řekl své ano v roce 2000, zakoupil dvanáctihektarové sídlo v roce 2019 za 4,5 milionu dolarů, tedy téměř za 105 milionů korun. Dům přezdívaný Longmeadow zrenovovali v georgiánském stylu a zachovali jeho původní prvky z 20. let minulého století. Nyní čtyřpodlažní příbytek prodávají za 279,6 milionu korun. Rodina by mohla na prodeji nemovitosti vydělat zhruba 175 milionů korun.

Obytná plocha domu činí 1082 metrů čtverečních, připomněl magazín Page Six. Panství disponuje osmi ložnicemi a dvanácti koupelnami. Nechybí krytý bazén, posilovna ani odpočinková místnost. V domě se nachází také salonek, ohromná jídelna, dvoupatrová knihovna, kuchyň, obývací pokoj či galerie.

Interiér domu je zdoben mramorovými prvky, zlatými detaily či křišťálovým lustrem. Do garáže mohou noví majitelé zaparkovat hned čtyři auta. Dominantou panství je i více než 30 metrů dlouhá venkovní terasa s úchvatným výhledem na řeku Hudson.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

Tagy:
prodej sídlo dům bydlení domov vila Catherine Zeta-Jonesová Michael Douglas Catherine Zeta Jones