Exkluzivní odhalení Vojtkových, prozradili pohlaví miminka. Bůh nám seslal dar, říkají

Roman Vojtek se svou manželkou Petrou čekají chlapečka.

Herci Roman a Petra Vojtkovi exkluzivně pro Showtime odhalili pohlaví svého očekávaného miminka. Zatímco Roman si prý stejně jako při Petřině prvním těhotenství přál holčičku, bůh s nimi měl jiné plány – čekají dalšího chlapečka. Na tom, zda to bude holka, nebo kluk, však ale v závěru nezáleží a jediné, co si přejí, je, aby dítě bylo zdravé. Petra ale také přiznala, že druhé těhotenství už neprožívá tak intenzivně jako první, kdy si každý den kontrolovala bříško, svěřila se v pořadu CNN Prima NEWS.

„Z mého popudu by to klidně bylo plánované. Z Romanova čtvrtého popudu asi úplně ne,“ uvedla se smíchem herečka s narážkou, že její manžel bude tatínkem už počtvrté. S bývalou ženou Terezou má totiž kromě třináctileté dcery Edity také osmiletého syna Benedikta.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tom Cruise zamíří ke hvězdám. Slavný herec prozradil detaily svého natáčení ve vesmíru

Překvapený z miminka byl tedy hlavně on a když se novinku dozvěděl, prý několik hodin nemluvil: „Jenom jsem tak zvláštně civěl. Co si tak pamatuji, tak jsem si představoval, co mě zase čeká. Zase ty plenky, prdíky,“ svěřil se a dodal, že se ale nechce rouhat a na miminko se moc těší.

Petra Vojtková se také podělila o srovnání s prvním těhotenstvím: „Je to teď hrozný frmol. Už to není jako poprvé, když si člověk každý den sahá na bříško a čte si v aplikaci, co je nového. Kolikrát fakt hledám, v jakém jsem týdnu, co je teď potřeba a podobně. Zjistila jsem například, že jsem se zapomněla registrovat do nemocnice, takže uvidíme, jak to všechno klapne.“

Nyní je zářící Petra na začátku pátého měsíce a dítě by se mělo narodil během prosince. „S Nathánkem od sebe budou o tři roky, to mi přijde akorát. Už se moc těší, až bude velký brácha,“ popsala.

A dojal se i Roman Vojtek, když mluvil o své manželce: „Našel jsem spřízněnou duši a člověka, kterého nesmírně miluji a člověka, se kterým chci být napořád. Jsme spolu osm let a já jsem každou vteřinu sťastnej,“ svěřil se pro Showtime.

Tagy: