Seriálem ZOO zamává kráska s temnou minulostí. Ztvární ji vycházející hvězda z herecké rodiny

Seriál ZOO doplní mladá Justýna Drábková.

Hrozivá vize o Hrabalové – ZOO (133)

Herecké řady seriálu ZOO rozšíří mladá Justýna Drábková, která se usídlí v rodině Novotných. Její srdce zahoří k mladému Edovi v podání Vojty Vovesného. Ten se do ní zblázní tak, že ho láska úplně oslepí. Jenže ne všichni budou z dívky nadšení.

Mladá herečka, která do zaběhnuté party seriálu ZOO zapadla celkem pohodlně, má za sebou několik natáčecích dní. „V ZOO se mi líbí, musím říct, že jsou tady všichni hrozně fajn, pomáhají si, zkoušejí spolu text, i když v té scéně třeba nehrají. Pomůžou i mně, vyzkoušejí mě, dají mi různé rady. Je tu přátelský kolektiv a cítím se tu opravdu dobře,“ prozrazuje hned na začátku Justýna, která má k herectví dost blízko, a to díky své matce, herečce Janě Bernáškové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tajná svatba v cizině: Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová jsou manželé

A protože štěstí přeje připraveným, Justýna přiznává, že věděla, do čeho jde, jelikož seriál sledovala. „Na ZOO jsem se dívala v televizi, takže jsem věděla, o co půjde, kdo tam hraje a jaké jsou v seriálu postavy.“ A koho tedy bude mladá slečna hrát a jaká její role Ivany bude? „Kladná určitě není, i když ze začátku se bude zdát, že je milá, ale příběhem a postavami kolem sebe dost zamává. Je divoká a vlastně bych řekla, že je i dost divná, taková trošku psycho holka. Líbí se mi to, ale je těžké takovou postavu hrát. Není to lehká role, představuju někoho úplně jiného, než jsem já sama.“

Justýna se dostane do blízkosti rodiny Novotných v okamžiku, kdy začne chodit s mladým Edou. „Na place se potkávám téměř neustále s Vojtou Vovesným, s Míšou Pecháčkovou už jsem taky točila a se Sabinou Laurinovou jsme se jen potkaly a pozdravily, tam nás teprve nějaké natáčení čeká a já se na něj moc těším. Všichni jsou tu moc milí a rozumíme si,“ popsala herečka.

V přípravě pomáhá Justýně i maminka

Mladá herečka teď velmi intenzivně přebíhá mezi studiem diplomacie na mezinárodní škole a natáčením. „Začala jsem točit na konci prázdnin, takže už toho mám dost za sebou, a teď budu pár dní ve škole chybět. Nedá se nic dělat, točím i o víkendech. Je to docela fajn, protože na začátku školního roku toho tolik není, nepíšou se testy a dá se to celkem zvládnout,“ říká Justýna.

S přípravou na natáčení jí doma pomáhá maminka Jana Bernášková. „Učíme se spolu. Má pro mě dobré připomínky a myslím si, že bych to bez její pomoci měla mnohem těžší. Sedneme si spolu a radí mi, jak to zahrát nebo co bych mohla vylepšit. Jsem za to ráda,“ prozrazuje Justýna, která se moc těší, co na její postavu řeknou diváci. „Jsem strašně zvědavá, co na to lidi řeknou. Jestli jim bude ta Ivana sympatická a bude jim připadat zajímavá. Přeju si, aby byla, protože to není nějaká tuctovka. Je hodně jiná, takže uvidíme, jak na ni budou fanoušci ZOO reagovat,“ prozradila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bohužel zdědil moji povahu, říká herec Gránský o svém ročním synovi

Tagy: