Vánoční překvapení na Primě: V Inkognitu vystoupila Havlová. Pořad se mi strašně líbí, řekla

Dagmar Havlová v pořadu Inkognito

Dagmar Havlová v Inkognitu

Prima si pro své diváky připravila sváteční překvapení, ve vánočním dílu pořadu Inkognito totiž jako tajný host vystoupila Dagmar Havlová. V pořadu ShowTime přiznala, že hru sleduje pravidelně, a o své účasti proto nemusela přemýšlet ani vteřinu.

Dagmar Havlovou prý nikdo k účasti v show nemusel přemlouvat. „Sleduju to a strašně se mi to líbí, takže jsem okamžitě řekla ano, a byla jsem šťastná,“ popsala. „Když je to vánoční díl na závěr, chtěli jsme hosta, který má smysl pro humor a nadhled a jehož přítomnost by každá rodina přivítala,“ vylíčil moderátor Libor Bouček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: DJ Brejcha vzpomínal na divokou jízdu v Rusku. K dobru dal i kontroverzní opileckou historku

Havlová je dle svých slov skutečně skalní fanynkou programu. „Když to nestihnu, pouštím si ho i zpětně. Teď jsem byla poprvé za soutěžním stolkem, jinak jsem vždycky za televizí a strašně se směju. Také hádám, většinou se nekoukám na odhalené profese a snažím se je uhodnout. Docela mi to jde,“ řekla. O momenty plné humoru tradičně nebyla nouze, ani když se soutěžící pokoušeli uhodnout její identitu.

Pro ty, kteří zatím epizodu neviděli, Libor Bouček neprozradil naplno jméno úspěšného „hadače“, pouze jej naznačil. „Ten, který je nejvíc spjatý s Divadlem na Vinohradech, se nakonec ujal slova. Kdyby to neuhodl, dostal by strašnou bídu,“ zavtipkoval.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Moderátorka Lenka Špillarová bude maminkou. Dlouho jsme to tajili, miminek se bojím, říká

Tagy: