DJ Brejcha vzpomínal na divokou jízdu v Rusku. K dobru dal i kontroverzní opileckou historku

DJ Boris Brejcha

DJ Boris Brejcha prozradil opileckou historku

I když se zdá, že je dnes DJ snad každý, není to pravda. Těch žádaných a nejlepších je poskromnu a mezi ně patří současný fenomén Boris Brejcha, který v Praze opět dokázal, že patří mezi světovou špičku. Pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS se dokonce svěřil s jednou opileckou historkou.

Ten, kdo se setkal s Borisem Brejchou, musí uznat, že skromnější DJ snad neexistuje. I přes obrovský úspěch si zachoval vstřícnost ke svým fanouškům, což dokázal i na posledním koncertu v Praze. Nervózní před svým vystoupením prý nebyl. „Přicházím připravený. Dorazím hodinu před koncertem a potřebuji jen klidné místo, kde můžu relaxovat a něco vypít s kamarády,“ popsal Brejcha.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Velká rána pro televizní fanoušky. Hvězda seriálů Brooklyn 99 nebo Dr. House zemřela

Někdy mu prý pomáhá vodka. Zároveň však Brejcha přiznal, že to někdy přežene. „Ani nevím, jestli se mi to chce vyprávět. Ale jednou jsem hrál v Rusku a jeden z majitelů mi řekl, že půjdeme do klubu dřív a dáme si pár drinků. Šli jsme tam několik hodin předem a já pil jednu vodku za druhou. Před vystoupením jsem šel na záchod, což bylo skrz celý dav v klubu. Začal jsem hrát první track a najednou si říkám: ‚Do p*dele, já potřebuju znova.‘ Jenže jsem zrovna začal, takže jsem nemohl odejít. Měl jsem na sobě ale černé tepláky, a tak jsem se rozhlédl a když tam nikdo nebyl, vyčůral jsem se do tepláků,“ popsal DJ. Dodal, že v tom hrál ještě další dvě hodiny.

Před vystoupením prý na pořadatele moc požadavků nemá. „Moc toho není. Káva, chipsy, nějaké cigarety, pomerančový džus. Prostě normální věci, abych byl v klidu,“ řekl Brejcha.

Tagy: