Kvízová soutěž

Soutěž s Prima Českem o vstupenky do Aqualandu Moravia

Jak nejlépe naložit s volným letním dnem? Jak jinak než vyrazit k vodě. A ideálně tam, kde si kromě osvěžení užijete spoustu zábavy a dobrodružství, a to bez ohledu na to, jestli svítí sluníčko nebo prší. Tak s námi teď pojďte soutěžit o 5 vstupenek do Aqualandu Moravia v brněnských Pasohlávkách, kde se můžete těšit na tobogány, skluzavky, spoustu a spoustu vody i zábavy, ale taky na relax a výhled na pálavské vinice. Kdo chce tohle všechno zažít, má šanci. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku.

Sdílejte soutěž Facebook X.com

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výhercem je: Lukáš Starý.

O co jsme hráli?

  1. Vstupenka do Aqualandu Moravia
  2. Vstupenka do Aqualandu Moravia
  3. Vstupenka do Aqualandu Moravia
  4. Vstupenka do Aqualandu Moravia
  5. Vstupenka do Aqualandu Moravia

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."