Kvízová soutěž

Vyhrajte jednu ze tří knížek Tichý pláč od světově známé autorky Lisy Reganové

V USA již brzy vyjde sedmnáctý díl ze série detektivních románů s hlavní hrdinkou Josií Quinnovou a doslova celý knižní svět čeká na její další příběhy. V Česku právě vychází šestý případ plný napětí s názvem Tichý pláč. Že jste ještě o detektivu Josii Quinnové ani autorce Lise Reganové neslyšeli? Seznamte se s knihami, které už více než dva roky ovládají české i světové knižní žebříčky. Případy detektiva Josie Quinnové nenechají vydechnout miliony čtenářů po celém světě. Přidejte se k nim i vy a knihu třeba vyhrajte v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na otázku níže. Přejeme hodně štěstí. Navíc, nápovědu ke správně odpovědi na soutěžní otázku najdete zde: www.grada.cz.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

O co hrajeme?

  1. kniha Tichý pláč
  2. kniha Tichý pláč
  3. kniha Tichý pláč

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDESOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

Gratulujeme, vaše odpovědi byly zařazeny do soutěže.

Úspěšnost v soutěži   %  
Správně       odpovědí

Společně s partnerem soutěže vám děkujeme za vaši účast. Vyhlášení soutěže proběhne za pomoci generátoru náhodných čísel, dle kterého bude vybrán výherce. Výherní listinu najdete zde na stránkách. Děkujeme a držíme vám palce! Hodně štěstí.

Soutěžní otázky

1 Jak se jmenuje první díl detektivní série od Lisy Reganové s vyšetřovatelkou Josie Quinnovou?