Kvízová soutěž

Vyhrajte luxusní zájezd pro dva na MADAGASKAR s cestovní kanceláří Čedok

Soutěžte s námi o zájezd v hodnotě přes 120 000,- Kč pro dva a vyrazte s Čedokem poprvé v historii přímým letem z Prahy do exotického ráje na Madagaskaru. Pro jednoho z Vás totiž máme na tomto africkém ostrově zázraků 9denní all inclusive pobyt pro dva v hotelu u pláže. Odlet na vaši vysněnou dovolenou na palubě nejmodernějšího dálkového letadla Boeing 787-9 Dreamliner v ekonomické třídě vás čeká už od 1. do 9. října. A co pro výhru udělat? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a SDÍLET SOUTĚŽ NA FACEBOOKU! A ostatní, na které se štěstí neusměje, mohou vybírat z dalších skvělých nabídek zájezdů u nejstarší cestovní kanceláře u nás.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výhra putuje za Petrou Muzikářovou. Takže si zabalte kufr a užijte si tento kus ráje. Náš partner soutěže vás bude kontaktovat.

O co jsme hráli?

  1. Zájezd pro dva na Madagaskar (termín 1. 10. - 9. 10. 2022)

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDEVÝHERCE BUDE VYHLÁŠEN NA TÉTO STRÁNCE DNE 23. září. Reakce výherce je následně nutná do 24 hodin. V případě, že k tomu nedojde, bude vylosován výherce jiný.

*Pro splnění podmínek je potřeba soutěž sdílet na Facebooku a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Detailní informace o zájezdu najdete na webových stránkách cestovní kanceláře Čedok na odkazu ZDE.