Zimní limitovaná edice HALADA

Tradiční klenotnictví Halada s více než čtyřicetiletou tradicí nabízí kromě širokého portfolia světových značek i šperky v limitovaných edicí z vlastní klenotnické výroby. Teď představuje zimní kolekci šperků HALADA ve čtyřech variantách.

Vyberou si milovníci bílého, žlutého i růžového zlata. To je ozdobeno drahými kameny jako topaz nebo ametyst opět v různých variantách.

Každý ze setů obsahuje náhrdelník, náramek a náušnice. Ty mají navíc tři různé možnosti nošení. Lze je nosit s přívěsem nebo bez a ten umístit před nebo za ucho. Náušnice vypadají pokaždé jinak a vždy skvěle!

Šperky zdobí broušená kapka a diamant ve spojení s jemným řetízkem. Design šperků je elegantní, v čistých liniích a samozřejmě v dokonalém klenotnickém zpracování a s použitím prvotřídního materiálu. Skvělý vánoční dárek pro milovníky zlata a drahých kamenů!

Zimní kolekce HALADA je k dostání ve velmi limitovaném počtu a do vyprodání zásob. Pro objednání (po dobu uzavření obchodů s doručením) nebo rezervaci stačí kontaktovat nejbližší pobočku HALADA nebo na webovách stránkách halada.cz.