
Léčit, či neléčit: Institut dříve vysloveného přání zná jen málo Čechů. Co umírajícím nabízí?
Léčit, či neléčit: Institut dříve vysloveného přání zná jen málo Čechů. Co umírajícím nabízí?
Výborný: Riziko zavlečení slintavky do Česka je vysoké. Ovlivní nebezpečí velikonoční tradice?
Izrael masivně rozšiřuje vojenskou operaci v Pásmu Gazy. Ministr obrany uvedl podmínky míru
SPÁLENÁ ZEMĚ: Válka jako byznys i nové Sudety. Kolik bude stát rekonstrukce Ukrajiny?
Nenaleťte obchodníkům s dálničními známkami. Po platbě vysoké částky už své peníze neuvidíte
Pět profesí, které už nyní ohrožuje umělá inteligence. Zbystřit musí i dobře placení lidé
Úroda meruněk v ohrožení? Počasí může opět škodit, sadaři se po špatných letech děsí ztrát
Kdo může za zdražování vajec? Kovanda ukázal na aktivisty, Tlustý obvinil Fialovu vládu
K parným dnům patří zmrzlina. Už dávno se ale náš výběr neomezuje pouze na vanilkovou a čokoládovou, přestože jsou pořád nejpopulárnější. Ale co se tak trochu odvázat a nechat si do kornoutku naložit čabajkovou, česnekovou nebo svíčkovou? Zmrzlinárna v Mimoni je extravagantními příchutěmi proslulá. Nově přibyla i tvarůžková. Reportér Prima Česka Libor Tampier byl u toho, když se do její výroby odvážná zmrzlinářka pustila, a byl také první, kdo ji ochutnal.
Češi si čím dál více pochutnávají na zmrzlině. Stále častěji si kupují prémiové značky i netradiční příchutě. V loňském roce spotřeboval každý Čech v průměru necelých šest a půl litru.
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living