Zpěvák Bárta se oženil s tanečnicí Grabcovou. Na svatbě tekly slzy dojetím, prozradil proč

Zpěvák Václav Noid Bárta a tanečnice Eliška Grabcová se vzali za přítomnosti úzkého rodinného kruhu. Prozradili, jak probíhal obřad.

Noid Bárta se žení s Eliškou Grabcovou

Muzikant Václav Noid Bárta a tanečnice Eliška Grabcová mají za sebou netradiční svatbu. Své „ano“ si řekli u rybníka a jen za přítomnosti svých nejbližších. Během obřadu tekly i slzy, prozradil nadšený ženich pořadu ShowTime. Celý exkluzivní rozhovor můžete zhlédnout v sobotu od 19:55 na CNN Prima NEWS.

Sám Noid byl z průběhu své svatby nadšený. „Bylo to všechno naprosto krásný. Měli jsme složenou písničku, text napsal můj táta. Já jsem napsal hudbu a holky to celé nazpívaly, takže to bylo takový dojemný. Díval jsem se na svědky a ti brečeli, takže úkol splněn,“ prozradil muzikant pořadu ShowTime.

Vynachválit si nemohl ani místo, kde si novomanželé řekli své „ano“. „Je tam rybník, jsou tam všechny věci, které máme rádi. Byly tam pouze naše zlaté holčičky a naše rodiny,“ neskrýval radost Bárta.

Noid má za sebou totiž už dvě manželství. „Říkala jsem si, že přeci po dvou svatbách bude potřebovat nějaký větší časový rozestup a že na stará kolena to přijde. Přišlo to ale mnohem dřív, tak jsem šťastná a dojatá,“ uvedla ještě před svatbou Grabcová.

Manželé spolu mají již dvě děti. Vychovávají tříletou Elišku a čtyřměsíční Aničku. Ihned po jejím narození se dvojice začala připravovat na svatbu. Šaty Grabcové ušila na míru návrhářka Tereza Sabáčková.

Celý exkluzivní rozhovor s novomanželi uvidíte v dnes večer v pořadu ShowTime na CNN Prima NEWS od 19:55.

Tagy: