Bijec Bejr slibuje Jaromíru Soukupovi „soukromá jatka“. Těším se na něj, tvrdí magnát

Poslední velká konference před Clash of the Stars 7

Rozhovory s Alešem Bejrem a „Babou Jagou“ Mikuláškem

Emoce před sobotním zápasem mezi šéfem TV Barrandov Jaromírem Soukupem a influencerem Alešem „Psychopatem“ Bejrem na turnaji Clash of Stars gradují. Bejr svému soupeři v rozhovoru pro CNN Prima NEWS slibuje „soukromá jatka“. Soukup se na výzvu těší.

„Každopádně můžu říci, že pan Jaromír mě velice irituje. Jak on se může navážet do ostatních lidí ve svých pořadech? To je v pořádku pane Jaromíre? Ale jak někdo malinko zahraje na tvoji strunu, což je ale pravda, tak se urážíš, odcházíš a nedokážeš argumentovat,“ vzkázal Soukupovi v rozhovoru pro CNN Prima NEWS Aleše Bejr.

ČTĚTE TAKÉ: Tady máš na alimenty, ty magnáte. Zadlužený Soukup neunesl urážky soka, co na to promotér?

Influencer absolutně vyloučil, že by zápas byl dopředu domluvený. „Já jdu jenom pro vítězství. A nejenom pro vítězství, budou to soukromý jatka,“ věří si Bejr. Za svůj cíl považuje K. O. v prvním kole. Podle svých slov sledoval Soukupovy tréninky a přišly mu slabé. „Sílu úderu, tvrdost jsem tam neviděl... Vadí mi jeho arogantní, povýšenecké chování. Já si myslím, že je třeba ho ztrestat a vyléčit, protože pan Jaromír je nemocný,“ prohlásil Bejr.

A jak se připravuje Soukup? „Těším se na to, pro mě je to výzva. Zápas ve velké aréně, určitě poslední zápas mé kariéry. Byla to výzva dát se trochu dohromady,“ řekl před zápasem. Očekává, že jeho soupeř ho bude chtít knokautovat. „Snad se mu to nepovede a pak trochu převezmu otěže já. Ze začátku asi bude dominovat on, já si ho potřebuju osahat, taky jsem v ringu dlouho nebyl a bude to před hodně lidmi. Myslím, že to bude chtít ukončit na začátku, myslím, že se mu to nepovede,“ předpovídá Soukup na videu na YouTube Clash of the Stars.

Turnaj Clash of the Stars Sins VII se uskuteční v sobotu 27. ledna ve Sportovní hale Fortuna pro 10 tisíc diváků. A v holešovické aréně bude narváno. „Je to sedmý galavečer, pojmenovali jsme ho Sedm hříchů. A sedmička nás provází, protože jsme to vyprodali během sedmi dnů. Rychleji, než jsem čekal,“ říká spokojený promotér Tomáš Linh Le Sy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Strana PRO chtěla uplatit Vémolu, ten odmítl. Podívejte se na rozhovor.

Tagy: