Tady máš na alimenty, ty magnáte. Zadlužený Soukup neunesl urážky soka, co na to promotér?

Jaromír Soukup a jeho soupeř Aleš Bejr s kasičkou Sbírka na TV Barrandov

Le Sy prozradil, kdy bude Clash of the Stars v O2 areně a kdo nastoupí v hlavní bitvě

Dotčená pýcha Jaromíra Soukupa. Tak by šlo popsat moment, kdy jeden z aktérů hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars neustál slovní výpady svého soupeře. Právě šéf TV Barrandov se totiž představí v duelu s proslulým provokatérem Alešem Bejrem. Ten na tiskové konferenci vtipkoval na téma obřích dluhů stanice. „Lidi, můžete přispět panu Jaromírovi na elektriku…“ křičel na zadluženého podnikatele muž s přezdívkou Psychopat.

Turnaj Clash of the Stars Sins VII se uskuteční v sobotu 27. ledna ve Sportovní hale Fortuna pro 10 tisíc diváků. A v holešovické aréně bude narváno. „Je to sedmý galavečer, pojmenovali jsme ho Sedm hříchů. A sedmička nás provází, protože jsme to vyprodali během sedmi dnů. Rychleji, než jsem čekal,“ říká spokojený promotér Tomáš Linh Le Sy.

ČTĚTE TAKÉ: Sivák se představí v KSW. Největší šance kariéry proniknout do Evropy, pochvaluje si

A dá se opravdu říci, že každý hřích má na turnaji své zastoupení v podobě některých aktérů unikátních bitev. O hlavní souboj večera se například postará podnikatel Jaromír Soukup. Toho do klece Clash of the Stars přivedla v 54 letech dost možná pýcha.

„Správný hlavní zápas by měl být největším lákadlem. A myslím si, že tentokrát tomu tak je, protože souboj mezi ‚Psychopatem‘ Bejrem a Jaromírem Soukupem je velké lákadlo,“ soudí promotér. „Od Jaromíra Soukupa by to možná málokdo čekal, že by do takového zápasu šel. Proti tak nevyzpytatelnému a agresivnímu soupeři, jako je Aleš Bejr. Ale Jaromír do toho jde. Trénoval, připravoval se a uvidíme, jak mu to vyjde v kleci.“

Dalším z hříchů je také hněv. A ten Soukupa ovládl na velké předturnajové konferenci, když se do něj slovně trefil soupeř. Dělal si legraci z jeho velkých dluhů, které měly koncem roku podle odhadů dosahovat zhruba miliardy a půl.

„Jaromíre, vole, viděl jsem, že tam máš nějaký dluhy. A dokonce jsem i zahlédl nějaký rozhovor…“ začal proslulý provokatér.

„Nes*r se do věcí, kterým nerozumíš. Dej pokoj,“ reagoval podrážděně Soukup.

„Agátka říkala, že tvůj nejvysílanější pořad jsou teď pruhy. Pruhy Jaromíra Soukupa, vole,“ připomínal Bejr situaci, kdy TV Barrandov kvůli dluhům za elektřinu vysílala osm hodin jen takzvaný monoskop, tedy televizní zkušební obrazec. Zadlužený podnikatel pak začal odcházet z pódia. „Kam jdeš?! Ty neuneseš kritiku, ty p**o? Kam jdeš, ty p**o za***á? Máš tady příspěvek. A na alimenty, ty p**o vole. Pocem. Neuneseš kritiku, ty… Co si o sobě myslíš, ty magnáte za***nej? Tady máš kasičku. Lidi, můžete přispět panu Jaromírovi na elektriku. Klidně mu tam něco hoďte. Jaromíre, vem si kasičku. Odchází Jaromír. Perfektní!“

Soukupa vtipy o dluzích opravdu vyvedly z míry.

„Nelíbilo se mu to. Já jsem potom s Jaromírem mluvil těsně po tiskovce. Už byl v pohodě, říkal, že ho to naštvalo a kdyby mohl, kdyby na sobě neměl Bejr pouta, tak ho prý klidně i praští. Protože byl prostě vytočený. Ale nebude bít někoho, kdo je spoutaný, to by bylo nefér a podlé,“ komentuje Le Sy situaci pro CNN Prima NEWS. „Takže radši pódium opustil, ukázal prostředníček směrem k Alešovi a opustil pódium. Jako nedivím se mu, myslím, že to byla od Bejra zbytečná podpásovka. Ale zase… co jiného zrovna od něj čekat.“

Clash of the Stars 7 je možné sledovat na clashofthestars.tv

Tagy: