Brutální napadení v centru Prahy: Cizinec skončil v bezvědomí, agresora zadrželi strážníci

Brutální napadení cizince v centru Prahy

Brutální napadení v centru Prahy

Strážníci řešili brutální napadení v centru Prahy. Agresor tam srazil k zemi cizince, který následně skončil v nemocnici. Útočníka městská policie zadržela a převezla na služebnu. Kromě výtržnictví má na krku i ublížení na zdraví.

Šarvátka několika lidí se během chvíle zvrtla v brutální útok. Jeden z aktérů zaútočil na muže, který přijel do Prahy z Belgie. Podle našich informací srazil muž cizince k zemi jednou ranou. Zraněný pak zůstal nehybně ležet.

„Zraněnému muži, který byl dle svědků pár minut v bezvědomí, jeden ze strážníků poskytl první pomoc a ostatní vytěžili přítomné,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

„U třiatřicetiletého zbitého muže zasahovala posádka záchranářů, muž utrpěl úraz hlavy. Za přítomnosti lékařů byl už po celou dobu při vědomí. Následně jej převezli do Vinohradské nemocnice,“ upřesnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Osmadvacetiletého útočníka naložili strážníci do auta a převezli na policejní služebnu. Tam měl totiž co vysvětlovat. „Policisté z místního oddělení Bartolomějská případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví,“ uzavřel policejní mluvčí Richard Hrdina s tím, že může skončit až na tři roky ve vězení.

Tagy: