Děsivý šrám, 75 stehů a zpátky na led. Útočník z NHL přiznal strach o svůj zrak

Ukázal velkou odolnost. Hokejista Winnipegu Morgan Barron má za sebou nepříjemný incident, který ho ale nezastavil. V prvním zápase play off NHL proti Vegas Golden Knights mu brusle soupeřova brankáře způsobila velký šrám v obličeji, on se ale vrátil zpět do hry i se 75 stehy. Vysloužil si obdiv, a navíc mohl nakonec slavit vítězství 5:1.

Zprvu to vypadalo na obyčejnou skrumáž v brankovišti. Výsledek byl ale horší, až děsivý. Souboj s Chandlerem Stephensonem skončil pro Morgana Barrona v polovině první třetiny velmi ošklivě. Jeho tvář totiž narazila na ostří brusle zasahujícího gólmana Laurenta Brossoita, což mělo za následek nehezký šrám jen kousek od útočníkova oka. „Viděl jsem, jak se brusle blíží, bylo to nešťastné. Má první myšlenka byla, jestli vidím,“ přiznal Barron.

Do akce tak museli lékaři. „Odvedli skvělou práci,“ pochválil je po utkání útočník Winnipegu. Jeho šrám si vyžádal pořádnou porci stehů, konkrétně jich bylo 75. To Barrona nezastavilo. Se zašitou ránou a helmou s košíkem se v polovině druhé třetiny opět objevil na ledě. Utkání dohrál a mohl se spoluhráči slavit po výhře 5:1 úspěšný vstup do série.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrt přímo na střídačce. Bývalý hráč NHL zemřel v pouhých 38 letech

„Vypadal, jako by ho kousnul žralok. Bylo to děsivé. To, že pokračoval, svědčí o jeho srdci,“ reagoval na spoluhráčovo zranění Adam Lowry, který v závěru utkání dvakrát skóroval. „Byl to nářez. Zaslouží si uznání za to, že se vrátil do hry. Může sloužit jako velká inspirace pro naše ostatní hráče,“ konstatoval trenér Winnipegu Rick Bowness.

Tagy:
NHL brusle hokej Vegas Golden Knights Winnipeg Jets Morgan Barron Chandler Stephenson Adam Lowry Rick Bowness